Simona Ionescu / Redactor Șef

După întâlnirea din arest cu soțul care a mutilat-o, Dana Roba s-a dus la mama lui. Fosta soacră s-a comportant într-un fel total neașteptat

După întâlnirea din arest cu soțul care a mutilat-o, Dana Roba s-a dus la mama lui. Fosta soacră s-a comportant într-un fel total neașteptat
Chiar dacă a spus că nu va face asemenea gest, Dana Roba a înțeles ce se întâmplă în sufletul soacrei sale și i-a făcut o vizită. Ce s-a întâmplat la întâlnire.

Mult timp, Dana Roba a spus că nu va accepta nici în ruptul capului ca soacra să-și vadă nepoatele până când părinții fostului soț nu-i vor spune unde sunt banii pe care Daniel Balaciu i-a luat în dimineața zilei în care a mutilat-o. Dar sufletul n-a lăsat-o, în plus, nu-și dorește ca micuțele să piardă legătură cu bunicii.

Dana spune că întâlnirea s-a lăsat cu lacrimi care au curs din ochii tuturor. În plus, soacra a așteptat-o cu masa întinsă, au stat de vorbă și chiar o compătimește pentru ce se întâmplă cu copilul ei. „A fost foarte greu. Ea s-a comportat foarte frumos, femeia mă aștepta cu mâncare, am plâns toți la masă, inclusiv eu și copiii.

Fetele când au intrat acolo în curte au început să plângă, având amintiri atât de frumoase acolo în curte. Nu mi-aș dori să fiu în locul ei, să ajung la 70 de ani și să îmi văd copilul la pușcărie pentru crima pe care a vrut să o comită”, a povestit Dana Roba pentru Wowbiz.

Dana Roba și minunile din viața ei

Copiii vor fi văzuți doar în prezența make-up artistului

Și fratele lui Daniel Balaciu a rugat-o să mai vadă copiii, iar Dana a fost de acord, dar doar în prezența ei. Bruneta spune că a reușit să-și scoată actele la notar, e vorba de cele de la apartament, dar și de diplomă, însă vrea să-și recupereze banii care i-au fost furați.

În cazul în care minunea aceasta va avea loc, Dana spune că va merge alături de copii la soacră o zi sau două pe săptămână. „Copiii mei nu au voie să stea cu ei fără prezența mea. Nu i-aș mai lăsa niciodată! Fetele m-au văzut când el m-a umilit și a vrut să mor așa că nu pot eu să îi setez fetii mele că a avut un tată bun”, a povestit aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre