Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Rogoz a făcut un anunț șoc. A apărut la aeroport, cu bagajele făcute și fetița în brațe

Dana Rogoz a făcut un anunț șoc. A apărut la aeroport, cu bagajele făcute și fetița în brațe
Dana Rogoz a făcut un anunț pe rețelele de socializare, care i-a luat prin surprindere pe fani. Actrița a postat o fotografie în care apare alături de fetița ei, cu bagajele făcute.

Dana Rogoz și-a uimit comunitatea din online cu mesajul alăturat unei imagini din fața aeroportului. Actrița și-a împachetat toate lucrurile, precum și pe cele ale fetiței ei și a plecat din țară, lăsându-l acasă pe celălalt fiu al ei.

Vedeta a anunțat pe contul de Instagram că părăsește România pentru o perioadă, motiv pentru care Vlad, fiul ei, a plâns în hohote. Motivul călătoriei este un proiect cinematografic. Pentru că fiica ei are doar șapte luni, a fost nevoită să o ia în Slovacia, unde va filma un lungmetraj.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz și-a lăsat fiul acasă, cu soțul ei

Soțul Danei Rogoz este regizorul Radu Dragomir și a rămas acasă împreună cu băiețelul lor, Vlad, care a fost foarte trist la despărțirea de mama și surioara lui mai mică.

„Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străin, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alăptez pe Lia, am ales să călătorim împreună. Suntem doar noi două, băieții au rămas acasă, și sper să ne fie bine în această aventură și să ne întoarcem sănătoase înainte de Crăciun acasă. Noi nu am mai călătorit deloc anul acesta, nici cu avionul, nici cu mașina în afară țării, încercând să rămânem în siguranță. Așadar, e un pas uriaș pentru noi. Sper că am luat tot ce trebuie pentru prima călătorie in afară țării cu ea: pompă, blender, sterilizator… nu vreți să știți, toată casă! Îmi doresc să avem parte de o experiență frumoasă, despre care să ii pot povești cu bucurie Liei, peste ani. Și că să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns in hohote la despărțire… offf! Să ne țineți pumnii!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz va locui într-un hotel, cu fiica ei

Dana Rogoz a ajuns cu bine în Slovacia, la un hotel în care va locui o perioadă. Actrița este fericită și speră că îi va povesti peste ani fiicei ei despre această experiență, cu drag. Călătoria reprezintă și primul zbor pentru micuța Lia.

Am ajuns in camera de hotel si asta e privelistea de la fereastra noastra. Lia a avut primul ei zbor cu avionul si a fost foarte linistita. A si dormit putin, ca prea ii era bine la mama ei in brate. Acum am despachetat tot, m-am organizat cat am putut de bine in camera de hotel, am pus sterilizatorul si steamerul intr-un loc, am gasit un altul pentru infasat si schimbat bebeLia, am bagat morcovii, pastarnacul si patrunjelul in frigider (mda, am venit cu legume in bagaj, ca sa am pentru maine, nu radeti), iar acum am un zambet larg pe fata. Multumesc pentru incurajari!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Detalii inedite despre nașterea strănepoatei Regelui Mihai. Nicolae al României vorbește despre familia sa

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre