Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Oțil a devenit frizer. Iată-l în exercițiul funcțiunii. Video

Dani Oțil a devenit frizer. Iată-l în exercițiul funcțiunii. Video
Dani Oțil face orice e posibil pentru a-și face familia fericită. Recent, prezentatorul le-a arătat fanilor cum arată în postura de frizer.

Și nu orice fel de frizer, ci unul pentru micuțul Tiago, care, spune Dan Oțil nu a vrut nici în ruptul capului în doi ani de când a venit pe lume să stea liniștit pentru a fi tuns. Date fiind aceste lucruri, Dani Oțil a luat foarfeca, și-a pus băiețelul pe scaun și a devenit frizer. Prezentatorul a postat un film cu cei doi și un comentariu care spune tot: „După 2 ani și 200 de încercări… New fear unlocked”, a spus fericitul tătic. Rezultatul final a fost foarte bun, ceea ce înseamnă că Dani Oțil nu s-ar plictisi niciodată dacă și-ar schimba meseria.

 

Prima bonă a plecat cu blesteme

La capitolul bone, lui Dani Oțil nu i-a fost bine deloc. Dovadă că a avut nu mai puțin de șase bone dar nici una nu a fost pe placul său. Și mai grav e faptul că prima a ieșit din casă, blestemând. „Prima a plecat cu blesteme. Prima a fost contractată foarte repede, pentru că așa ne-au învățat toți. «Băi, ia-ți bonă înainte să se nască copilul». Ea nu a avut foarte multă treabă, pentru că nu o lăsam să interacționeze foarte mult cu copilul și o lăsam doar să învețe.

 

„Ea a abandonat job-ul, după ce a fost lăsată, după două luni, două ore cu copilul. I s-a părut greu”

După vreo 2-3 luni, salariul era salariu… stătea cu noi în casă. Somnul ei era foarte adânc, iar Tiago dormea pe etaj cu ea. Nu i-am cerut să lucreze noaptea, dar… urla copilul. Eu îl plimbam cu Gabriela pe scări și ea nu auzea. Ea a abandonat job-ul, după ce a fost lăsată, după două luni, două ore cu copilul. I s-a părut greu, deși ea a mai fost bonă. Avea aproximativ 50 de ani. Tiago era atunci bebeluș”, a povestit prezentatorul, potrivit libertatea.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre