Simona Ionescu / Redactor Șef

Prima experiență la munte a familiei Oțil a fost una nereușită. Ce s-a întâmplat cu Gabriela și micuțul Tiago

Prima experiență la munte a familiei Oțil a fost una nereușită. Ce s-a întâmplat cu Gabriela și micuțul Tiago
Cu puțin timp în urmă, familia Oțil l-a dus pe micuțul Tiago să vadă pentru prima dată muntele. Din nefericire, experiența a fost una neplăcută.

Dani Oțil a avut ghinion la munte. Prima escapadă la munte a familiei Oțil, în formulă de trei, n-a fost deloc ceea ce s-a dorit. Ce au pățit Gabriela și Tiago.

„Nu i-a plăcut zăpada. Asta a fost un șoc”

Dani Oțil, Gabriela și micul Tiago au plecat în prima vacanță la munte. Prezentatorul și soția lui s-au așteptat ca băiatul să fie foarte fericit atunci când vede zăpada, dar reacția acestuia i-a lăsat fără cuvinte. Mai mult, atât Tiago cât și Gabriela au răcit.

„Prima experiență la munte cu Tiago nu a fost una tocmai reușită. Vă zic asta pentru că da, am postat pe Instagram poze frumoase, cu zâmbet, dar realitatea a fost total alta.

Prima experiență a familiei Oțil la munte a fost nereușită. Foto: instagram

„Nu a vrut să mănânce, eu am răcit, nu a fost nimic bine”

„Pe lângă faptul că Tiago a avut puțină febră încă de vineri, avem și aceste treziri nocturne din jumătate în jumătate de oră mă cheamă, care țin cam de o săptămână. Nu i-a plăcut zăpada, nu ne așteptam la lucrul ăsta, dar nici nu a vrut să calce pe zăpadă, numai în brațe, de abia l-am convins să meargă pe zăpadă singurel. Nu i-a plăcut zăpada, asta a fost un șoc. Nu a vrut să mănânce, eu am răcit, nu a fost nimic bine.”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu Oțil pe rețelele sale de socializare.

Gabriela a ajuns la spital

Pentru că răceala Gabrielei Oțil s-a încăpățânat să nu treacă, iar aceasta s-a simțit din ce în ce mai rău, a mers la spital și le-a transmis fanilor un mesaj.

„De obicei nu merg la spital așa foarte repede, dar acum pentru că deja sunt de 2 zile, mă simt foarte rău și iau pastile și mă simt și mai rău, am decis să merg la spital pentru că nu vreau să îl îmbolnăvesc și pe Tiago.

„Îmi bubuie capul, urechile, nasul, gâtul”

Și se pare că de la el am luat cumva, pentru că el a avut primul febră, dar el este bine. În doar 2 zile a avut doar 2 episoade de febră, în schimb, mie îmi bubuie capul, urechile, nasul, gâtul. Așa că am decis să merg la spital, ca să fie totul sub control pentru Tiago. Am rețetă, imediat mă fac bine.(…) Ar trebui să-mi iau câteva zile libere, a spus doamna doctor. E decembrie, cea mai aglomerată perioadă din an, cine își ia zile libere cu 2 săptămâni înainte de Crăciun?!”, a mărturisit soția lui Dani Oțil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre