Daniela Nane, momente cumplite la două luni de la moarte prietenei ei. Ajunge în instanță

Daniela Nane, momente cumplite la două luni de la moarte prietenei ei. Ajunge în instanță
Așa cum vă amintiți, sfârșitul lunii august a adus doliu în lumea muzicii clasice din România. Una din cele mai apreciate pianiste de la noi a murit prematur, răpusă de cancer, lăsând în urmă, orfană de mamă, o fiică de 13 ani. Actrița Daniela Nane era prietena cea mai bună a pianistei Ioana Maria Lupașcu.

La două luni de la moartea celei mai bune prietene a ei, actrița Daniela Nane trece prin momente cumplite, dar e pregătită să meargă în instanță să le tranșeze. Ea și-a asumat creșterea fiicei celebrei pianiste Ioana Maria Lupașcu, răspunzând astfel rugăminții de pe patul de moarte al prietenei sale. În vârstă de 13 ani, Fatima Maria Lupașcu era crescută doar de mamă, după separarea de tatăl ei, astfel că în momentul în care a rămas orfană, s-a pus foarte serios problema locației ei.

„Prieteni, fetița Ioanei nu este singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4 – 5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună,  într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate”, spunea Daniela Nane, la scurt timp de la decesul prieteni sale.

Daniela Nane, momente cumplite: se pregătește de proces

Actrița Daniela Nane și-a asumat rolul de înger păzitor și de a doua mamă pentru Fatima Maria, iar acum va ajunge să lupte în instanță pentru ea. Deși și-a refăcut viața în străinătate și nu a fost în țară nici la înmormântarea fostei partenere, și nici ulterior, acum tatăl tinerei a apărut și o revendică pe aceasta. Conform surselor Cancan.ro, bărbatul a apelat la o casă de avocatură și deschide proces pentru a-și prelua fiica.

Înainte să moară, pianista Ioana Maria Lupașcu a demarat o procedură prin care fiica să îi fie încredințată celei mai bune prietene. actrița Daniela Nane (Sursa foto: Instagram)

Sursa citată dezvăluie că a fost dorința mamei defuncte ca actrița Daniela Nane să îi preia fiica în grijă, după moartea ei. Când a conștientizat că i se generalizează cancerul și că moartea este inevitabilă, pianista Ioana Maria Lupașcu a demarat o procedură de urgență prin care prietena ei cea mai bună, Daniela Nane să-i poată înfia fiica minoră care urma să rămână orfană de mamă.

Tatăl fetiței trăiește în străinătate și a decis că nu este de acord ca fiica sa să fie crescută de o persoană ce nu îi este rudă, atâta vreme cât el e în viață. Bărbatul are o nouă familie și alți doi copii, mai arată sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre