Simona Ionescu / Redactor Șef

Daniela Roba, noi detalii despre teroarea la care o supunea fostul soț: „Voia fetițele și pensie alimentară; a amenințat că le tunde”

Daniela Roba, noi detalii despre teroarea la care o supunea fostul soț: „Voia fetițele și pensie alimentară; a amenințat că le tunde”
Daniela Roba și-a revenit miraculos după ce a fost atacată de soț cu un ciocan, la începutul lunii iunie. Make-up artist celebru  în Timișoara, aceasta a fost găsită aproape moartă, într-o baie de sânge. Au urmat opt ore de operații, apoi coma. Medicii pur și simplu nu i-au dat șanse. Dar Dana Roba a supraviețuit și acum e deja pe picioarele ei, acasă. A putut să înceapă munca, în timp ce strânge bani pentru operațiile de care mai are nevoie.

Daniela Roba a făcut declarații în exclusivitate pentru RomâniaTV despre noaptea de coșmar în care a avut atacul. Ea povestește că relația cu soțul ei, cu care are împreună două fiice, Chantal și Celine,  nu mai mergea de mult timp. A încercat de mai multe ori să se despartă, dar de fiecare dată a dat înapoi. Acum era decisă să meargă până la capăt. Ea însăși a plătit taxa pentru divorț și mai avea patru zile până să se prezinte cu soțul ei, Daniel Balaciu în fața notarului.

Soțul voia pensie alimentară după divorț și custodia copiilor

„Mai urmau 4 zile până la divorț. În fiecare zi mă toca să renunț la divorț, să renunț la copii. Să îi plătesc eu lui pensie alimentară. Mi-a zis că „dacă divorțezi să îmi pătești mie 6000 de lei. I-am zis că nu există așa ceva, prefer să plătesc bonă cu 3000 de lei și tu te duci la muncă. Asta l-a făcut să mă omoare, să îmi ia viața.

Daniel Balaciu nu voia să divorțeze pentru a nu-și pierde sursa de venit: soția

A venit la 5-6 dimineața și mi-a dat primul ciocan în cap. Am o operație foarte mare care încă mă doare foarte tare. Am apucat să mă uit spre geam și vedeam că se îmbina ziua cu noaptea. Apoi a început să mă înjure. După ce mi-a dat prima lovitură a apărut așa o ceată de îngeri în jurul meu, o lumină foarte mare și am auzit: „Nu vei simți nicio durere”. Duhul Sfânt a luat a asupra lui toată durerea.

El a început din nou să mă lovească și să mă înjure: „Pocăita dracului, vreau să mori, să te văd moartă, întinsă pe masă”. A fost îngrozitor pentru că fetițele au fost de față și asta mă doare cel mai tare. Dacă mă bătea și eram doar eu cu el, poate că nu era durerea atât de mare. Fetele urlau: „vreau la mama, vreau la mama, unde-i mama?” și el nu le-a lăsat, le-a mințit, asta știu de la fetițe. Le-a spus că „nu puteți intra că mami face masaj”, a povestit Daniela Roba pentru sursa citată.

După atac, Daniel Balaciu a stat în casă și a așteptat ca soția să moară

Fiicele Danielei au asistat la scenele de groază. „Până atunci, fiica mea era disperată după el, de când l-a văzut și m-a văzut pe mine cu gaură în cap, cu „capul crăpat” cum spun ele, niciodată nu a mai întrebat nimic de el. Când el era acolo să strângă sângele, ele au intrat și m-au văzut și el le-a dat afară. Eu mă mir că mi-a dat doar în cap. De fapt, mi-a dat și peste picior.

M-a lăsat acolo în baltă de sânge. A luat copiii și i-a dus la sat la părinții lui. Mi i-a furat. S-a întors pe la 12. Nici nu știu cât era ceasul. A vorbit la telefon, a zis că: „asta nu mai moare, stau aici cu ea și nu mai moare”. Sper să se afle din perchezițiile telefonice cu cine a pus la cale acest act macabru”, a mai declarat Dana Roba.

Daniela Roba are nevoie de operații pentru a se recupera după rănile provocate de soțul său

Așa cum Rețete și vedete a dezvăluit în exclusivitate, Daniel Balaciu fusese jandarm, apoi arbitru în Liga 5, ca în ultimii ani să trăiască  din munca soției, după ce a făcut o investiție neprofitabilă. El și-a deschis un teren de fotbal, dar acesta nu producea veniturile  scontate.

Divorțul de soție însemna pentru bărbat pierderea veniturilor, de aceea se înverșuna să nu divorțeze sau să obțină o înțelegere în care ar fi fost inclusă pensia alimentară. Dacă Daniela Roba i-a spus că nu îi dă fetițele sub nicio formă, a amenințat că le va tunde. Minore, ambele, Celine și Chantal au ambele părul crescut foarte lung. Podoaba capilară este o mândrie pentru micuțele care se simt ca niște prințese, iar Dana a povestit cu lacrimi în ochi că el știa că iubea ca fetele ei să aibă părul lung și îl implora să nu le facă așa ceva.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre