Simona Ionescu / Redactor Șef

O mare artistă, terfelită de fiul adoptiv. După ce a acuzat-o că nu-i dă bani, acum îi aruncă alte cuvinte urâte

O mare artistă, terfelită de fiul adoptiv. După ce a acuzat-o că nu-i dă bani, acum îi aruncă alte cuvinte urâte
Fiul adoptiv al Luminiței Anghel caută motive pentru reacțiile lui acide, publice, la adresa celei care l-a crescut și îngrijit. De ani buni, cei doi aproape că nu mai au nicio relație familială, după ce mama a încercat să-l smulgă dintr-o viață morbidă și nu i-a mai dat bani.

Luminița Anghel l-a adoptat pe David și a încercat să îi ofere tot ce e mai bun, însă lucrurile s-au complicat odată cu perioada de adolescență a băiatului, care a devenit un tânăr problemă. Scandalurile au început din momentul în care artista i-a cerut lui David să își găsească un loc de muncă. Tânărul a acuzat-o la acel moment pe mama sa că vrea să scape de el, pentru că a făcut un copil pe cale naturală. Acesta s-a și plâns că  Luminița Anghel nu îl mai ajută cu bani și că trebuie să se întrețină singur. Nici cu tatăl său, fostul fotbalist Marcel Pușcaș, nu se are mai bine. David Pușcaș are 28 de ani.

Luminița Anghel s-a simțit cea mai fericită femeie din lume atunci când a reușit să-l adopte pe David.

Prin vara anului trecut, David Pușcaș a ajuns în anturajul Danei Coteanu, artista cunoscută sub numele de Marijuana. Aceasta a dezvăluit că-l privește pe David Pușcaș ca pe propriul copil și încearcă să-l ajute.

„David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad Weather ⚡️ (@davidpuscason)

Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a dezvăluit Dana Coteanu, în exclusivitate pentru ego.ro, la finele lunii septembrie.

Aparițiile șocante ale tânărului și ultimul mesaj pentru mama

Între timp, David Pușcaș încearcă să își construiască imaginea prin apariții șocante. El nu are mulți urmăritori pe rețelele sociale dar, inspirat pesemne și de copiii altor vedete autohtone cu veleități de stiliști, a început să poarte fuste și să se machieze.

În acest weekend și-a atacat, din nou, frontal, mama. „Mi-e rușine să îmi văd mama îmbrăcată în halul ăsta pe post, dar… nu ai cu cine să vorbești” a scris, pe contul său de Instagram „stilistul” David Pușcaș. Acesta a absolvit un liceu cu profil muzical și, oficial, face muzică și compune poezii. Dar, mai nou, după cum se vede pe contul său de socializare, cochetează cu moda, și se fotografiază încercând tot felul de haine. Ultima apariție e într-un crop top și o fustă lungă, ambele de culoarea albă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre