Simona Ionescu / Redactor Șef

Delia s-a molipsit de la Radu Siffredi? Aruncă vorbe grele chiar în fanii ei

Delia s-a molipsit de la Radu Siffredi? Aruncă vorbe grele chiar în fanii ei
Cu puțin timp în urmă, Delia și-a uimit fanii după ce a adresat vorbe grele unei fane. Ce se întâmplă cu cântăreața în ultima perioadă?

Se pare că Delia a luat lecții de la Radu Siffredi despre ce înseamnă să arunci cu vorbe grele în mediul online. Noul iubit al surorii artistei a dus nenumărate lupte pe rețelele sociale din cauza stilului său de viață nonconformist.

Sirena apelor, motiv de scandal

În ultima perioadă, sursele spun că Delia a început să nu-și mai respecte publicul, lucru pe care cei care o iubesc nu-l înțeleg. Recent, aceasta și-a jignit o fană, după ce a scos piesa „Sirena Apelor”, al cărei clip e controversat. Concret, artista apare îmbrăcată în latex, are părul ud, cercei în sprâncene și este machiată foarte puternic. Mai mult, aceasta mușcă dintr-o bucată de carne crudă. „Așa arată o sirenă modernă…”, explică fanii.

„Sirena Apelor e una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez”

,,Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de joacă ideal. Sirena Apelor este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei” a spus Delia.

„Și femeile care s-au rătăcit cu îngerii vor deveni sirene”

Dacă Delia a fost extrem de încântată de videoclip, nu același lucru s-a întâmplat și cu fanii săi, care au început să-i trimită mesaje nu tocmai plăcute.

Dintre toate însă, artistei i-au picat pe ochii pe următorul, trimis de o fană care sună așa: „Cartea lui Enoh, cap XIX: Și femeile care s-au rătăcit cu îngerii vor deveni sirene. Geneza 6.4, să nu spuneți că sunt aberații”.

„Mă, fata mea! Vezi că nu ai terminat de spălat vasele alea din chiuvetă”

Supărată foc pe acest comentariu, Delia a făcut o postare publică în care a trimis-o pe fană să… spele vasele.  „Mă, fata mea! Vezi că nu ai terminat de spălat vasele alea din chiuvetă. Du-te și tu și ia un pepene, dar du-te mai târziu, că acum e cald rău de tot. Au dat ăștia de masonerie cu încălzire globală, este rău de tot. Te-ai apucat de citit cartea?

„Un ostropel nu facem și noi? Ah, ce mi-e poftă de o musaca”

Nu ai altă treabă, s-au terminat filmele de pe Netflix? Un ostropel nu facem și noi? Ah, ce mi-e poftă de o musaca. Geneza… ce geneză, fata mea? Păi dacă piesa se numește „Sirena apelor”, în ce ar fi trebuit să mă îmbrac, în veveriță, în urs panda? Eu zic că tu n-ai treabă, dar nici eu nu am prea multă, dacă stau să răspun”, a fost mesajul transmis de Delia, pe TikTok.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre