Simona Ionescu / Redactor Șef

Demi Moore, imagini spectaculoase cu fiica sa la împlinirea vârstei de 35 de ani. A ieșit la iveală un secret

Demi Moore, imagini spectaculoase cu fiica sa la împlinirea vârstei de 35 de ani. A ieșit la iveală un secret
Demi Moore a împărtășit imagini din ziua în care Rumer Willis a născut. Un moment special, pentru că fiica divei a împlinit 35 de ani.

Demi Moore și Rumer Willis au avut un schimb de replici emoționant după ce actrița și-a onorat fiica la împlinirea a 35 de ani. Imaginile sunt cu adevărat tulburătoare.

Într-un omagiu sincer împărtășit miercuri pe Instagram, fosta actriță din Charlie’s Angels, în vârstă de 60 de ani, a sărbătorit cea de-a 35-a aniversare a fiicei sale, Rumer, împărtășind fotografii cu ea de-a lungul anilor. Precum și imagini de acum trei luni, când aceasta a născut la domiciliu, fiind asistată de celebra ei mamă.

„Acum, iată-te aici, copilul meu, cu propriul tău copil, aducând un sens și mai mare, magie și dragoste în viețile noastre”

„Viața mea s-a schimbat în ziua în care te-ai născut. Ai adus o profunzime, un sens și un scop existenței mele, împreună cu o înțelegere a iubirii pe care nu o cunoscusem niciodată. Acum, iată-te aici, copilul meu, cu propriul tău copil, aducând un sens și mai mare, magie și dragoste în viețile noastre. Sunt atât de mândră de tine. La mulți ani, Ru! Un an nou fericit! Sărbătoare fericită a vieții! Te iubesc”, a scris Demi Moore.

Demi Moore, fotografii inedite cu fiica sa

Sărbătorită i-a răspuns imediat mamei

Sărbătorita a comentat la postarea lui Demi, iar fanii au fost impresionați de cuvintele fiicei: „Oh mamă. Te iubesc atât de mult. Știind ce înseamnă să ajuți să aduci un suflet pe lume, îi dă un nou sens pentru mine. Întotdeauna am crezut că aceasta a fost ziua mea, dar acum știu că a fost întotdeauna a noastră. La mulți ani, mamă”, a spus Ru.

Și soția lui Bruce Willis, Emma Heming Willis a fost alături de fiica lui Demi Moore. Ea i-a adus un omagiu lui Rumer pe Instagram, împărtășind o fotografie a lui acesteia ținând-o în brațe pe Mabel Ray, pe atunci bebeluș, acum în vârstă de 11 ani.

„Îți mulțumesc că m-ai făcut tată și m-ai ajutat să cresc ca om”

Extraordinar a fost și mesajul pe care Ru l-a primit de la iubitul său. Acesta i-a spus cât de mult o iubește și i-a mulțumit pentru bucuria imensă de a fi tată. „Rue, te iubesc. Sunt recunoscător pentru tine în viața mea, sper să ai o zi de naștere minunată, este bucuria mea să te sărbătoresc astăzi.

Sunt atât de bucuros că te-ai născut și ai intrat în viața mea. Nu voi mai fi niciodată la fel, îți mulțumesc că m-ai făcut tată și m-ai ajutat să cresc ca om. Ești bună, grijulie, sexy și înțeleaptă. Abia aștept să văd ce ne aduce viitorul. La mulți ani”, a spus acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre