Simona Ionescu / Redactor Șef

Demi Moore, vacanță pe iaht în Grecia. Cum arată actrița, la 61 de ani, fără prea multe pe ea. Foto

Demi Moore, vacanță pe iaht în Grecia. Cum arată actrița, la 61 de ani, fără prea multe pe ea. Foto
Demi Moore se află în vacanță alături de prietenii ei apropiați, cuplul de afaceriști Andrea și Athanasia Steggou. Actrița arată extraordinar la 61 ani și le dă lecții adolescentelor.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, cu un maieu negru, Demi Moore arată ca o adolescentă. Actrița a fost fotografiată cu câinele săi, Pilaf, în brațe, într-o vacanță pe iaht în Grecia.

Demi Moore a radiat

Demi Moore, perfectă în costum de baie, în vacanță în Grecia. Sursă foto: Daily mail

În vârstă de 61 de ani, Demi Moore și-a arătat picioarele într-o ținută casual, formată dintr-o pereche de pantaloni scurți și un maieu negru, în timp ce se bucura de câinele său chihuahua, Pilaf. Demi Moore și-a completat look-ul cu ochelari de soare colorați și un zâmbet radiant.

Cu puțin timp înainte de această vacanță, Demi a împărtășit primele fotografii din viitorul ei spectacol „Landman”, adus la viață de creatorul Yellowstone Taylor Sheridan. O fotografie o surprinde pe Demi într-o rochie izbitoare, participând la un dineu de gală alături de colegul ei Jon Hamm, care arată elegant în costum și cravată.

În „Landman”, actrița o portretizează pe formidabila soție a magnatului petrolului Monty Miller, interpretat de Jon, pe fundalul unui boom petrolier al secolului XXI în Texas.

„Cred că ar putea fi prima dată când joc un personaj care chiar are o relație bună”

Demi, într-o rochie neagră fără bretele, participă la o cină de gală alături de Jon, care arată elegant în costum și cravată în noul lor serial Landman

„Cami este cineva care nu este implicată în afacere, dar care le conduce întreaga viață. Sunt un cuplu care a construit acest întreg imperiu și familia împreună. Jon mi-a spus la un moment dat: Cred că ar putea fi prima dată când joc un personaj care chiar are o relație bună, în care chiar există dragoste, angajament și afecțiune reală.

Accentul ei este pus pe familia ei și pe existența lor socială. Este vorba de suișurile și coborâșurile de a-l ține cu picioarele pe pământ, sănătos și în siguranță. (…)

„O poveste de sus și de jos a unor muncitori și miliardari sălbatici”

Cami și Monty au reușit. Au atins visul. Dar una este să ajungi acolo, alta este să îl păstrezi. Și cred că personajul lui Billy este cel care trebuie să facă toată munca murdară”, a declarat Demi într-un interviu recent pentru Vanity Fair.

Sloganul serialului îl descrie ca fiind „o poveste de sus și de jos a unor muncitori și miliardari sălbatici care alimentează un boom atât de mare, încât ne remodelează clima, economia și geopolitica”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre