Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai a pornit o petiție împotriva Serenei Williams, în uriașul scandal cu Simona Halep

Denise Rifai a pornit o petiție împotriva Serenei Williams, în uriașul scandal cu Simona Halep
Indubitabil, toată lumea sportivă este cu ochii țintă pe scandalul dintre vedetele tenisului mondial, Serena Williams și românca Simona Halep, scandal alimentat de fani.

Cazul de dopaj al Simonei Halep se complică. Într-o nouă ieșire publică, sportiva noastră cere să fie audiată rapid și acuză din nou Agenția pentru Integritate în Tenis de amânări nejustificate. O a doua acuzație de doping o vizează pe sportivă, iar Agenția a decis comasarea cauzelor, conform unui răspuns pentru Știrile Pro TV:

„Am propus ca ambele acuzații să fie judecate împreună pentru a evita audieri multiple. Pentru a face asta, am dori să acordăm tuturor celor implicați -inclusiv tribunalului independent – timp suficient pentru a analiza cantitatea semnificativă de materiale asociate ultimei acuzații. În cele din urmă este o decizie a tribunalului independent. Doamna Halep are, de asemenea, posibilitatea să trimită tribunalului apărarea ei”.

Până când Tribunalul independent va decide dacă amână sau nu înfățișarea programată la finalul săptămânii viitoare, Halep insistă să ceară public o audiere. Iar între timp, fanii Serenei Williams au lansat o petiție împotriva Simonei Halep. Ei cer ca titlurile de Grand Șlem dobândite de sportiva noastră să fie retrase dacă acuzațiile de doping vor fi validate.

Denise Rifai: „România, apără-ți Campionii!!!!”

Denise Rifai a reacționat imediat cu o postare pe rețelele sociale. Ea a sărit în apărarea Simonei Halep și îi invită pe toți românii să o facă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)

„Dacă acuzațiile sunt adevărate, finala de la Wimbledon 2019 trebuie revizuită!”, este ideea pe care o susțin fanii Serenei! Dacă i s-ar retrage titlurile Simonei Halep, ar profita atât Serena Williams cât și o altă jucătoare din SUA, Sloane Stephens, pe care Simona a învins-o în finala Roland Garros 2018!!!! România, apără-ți Campionii!!!!”, a scris Denise Rifai pe conturile ei de socializare.

Fanii lui Halep au lansat propria petiție

„Dragi fani ai Simonei Halep, Astăzi vă îndemn să vă alăturați mișcării noastre și să semnați petiția creată pentru a aduce problema în atenția forurilor de tenis. Avem puterea să facem diferența și să demonstrăm că susținem cu tărie această cauză.
Simona Halep ne-a inspirat cu pasiunea, perseverența și dedicarea ei față de tenis. Prin performanțele ei uluitoare, a demonstrat că nu există limite atunci când îți urmezi visul și muncești din greu pentru a-l realiza.

Acum, este momentul să ne ridicăm împreună în sprijinul ei și să-i arătăm întregii lumi că suntem aici, că suntem uniți și că o susținem în fiecare pas pe care îl face. Această petiție reprezintă o oportunitate pentru noi, fani devotați ai Simonei Halep, de a ne face auziți și de a cere forurilor de tenis să ia în considerare schimbările necesare în ceea ce privește regulile și politica sportului. Prin semnarea acestei petiții, arătăm că suntem o comunitate puternică și că ne pasă de viitorul tenisului și de drepturile sportivilor. Împreună, avem puterea de a inspira schimbări pozitive.

Simona Halep încă așteaptă să fie judecată pentur acuzațiile de dopaj

Fiecare semnătură adaugă greutate și legitimitate acestei cauze. Vrem ca vocea noastră să fie auzită, iar semnătura ta contează în acest demers. Să ne unim forțele și să demonstrăm că suntem solidari în spatele campioanei noastre. Indiferent de cât de departe suntem fizic, suntem conectați prin dragostea și admirația noastră pentru Simona Halep. Haideți să transformăm această legătură într-o acțiune concretă.  Semnând această petiție, ne implicăm activ în sprijinirea idolei noastre și a tuturor sportivilor ce se confruntă cu provocări similare.

Să nu uităm că schimbarea nu vine întotdeauna ușor, dar cu eforturile noastre colective, putem face diferența. Haideți să arătăm lumii întregi că suntem dedicați valorilor sportului și că ne dorim o schimbare în bine. Semnați petiția, împărtășiți-o cu prietenii și familia și încurajați-i și pe ei să se alăture acestei mișcări. Fiecare semnătură contează! Haideți să ne unim și să facem diferența împreună!”, este textul unei petiții lansate deja la adresa celebtrei tenismene. Puteți semna petiția fără a vă loga pe platformă.

Sursavfoto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre