Simona Ionescu / Redactor Șef

Denise Rifai, curtată să intre în politică. Ce are de gând prezentatoarea

Denise Rifai, curtată să intre în politică. Ce are de gând prezentatoarea
Dintotdeauna a susținut că niciodată nu s-ar lăsa de meseria ei de jurnalist, pe care o adoră. Și, totuși, Denise Rifai se mai gândește la ceva.

Denise Rifai e fericită cu meseria pe care o are, însă e posibil să mai facă un pas în carieră. Iată despre ce este vorba.

Denise Rifai, curtată să intre în politică. Ce are de gând prezentatoarea

Moderatoarea emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai” are o mare dorință: să modereze dezbaterea prezidențială între candidații pentru alegerile din 2024.

Prezentatoarea a primit multe oferte pentru a intra în politică. Nu ar lăsa niciodată jurnalismul, însă nu ar spune nu unei carierei politice. Până atunci însă, s-a axat pe campania din 2024, unde ar vrea să fie pionul principal. E convinsă că a schimbat multe cu microfonul și știe că așa va putea face în continuare.

„Am primit invitații atât de multe ori de a intra în politică, nu știu ce să spun”

„Mi-aș dori tare mult în 2024 să fiu eu cea care moderează dezbaterea prezidențială intre candidați. Mi se pare o chestiune de obligație a mea că jurnalist vechi de politic și economic pentru cei care votează Statul roman să știe și ei pe cine votează. Și este momentul, cred că în 2024 este momentul.

Dar vom vedea pentru că și aici este o chestiune de disponibilitate. Nu știi ce iți aduce ziua de mâine. Ai noștri sunt în campanie electorală continuă. Sunt foarte mulți care au vorbit în mod public, am primit invitații atât de multe ori de a intra în politică, nu stiu ce să spun. În viață este bine să nu spunem niciodată. Eu iubesc microfonul. Eu am putut să schimb multe în Romania cu acest microfon.

„Nu știu unde mă va aduce viitorul”

Am putut să reprezint poporul român cu acest microfon și sunt foarte mandră de ceea ce am făcut. Mândră, în sensul de bucuroasă, liniștită. Nu știu unde mă va aduce viitorul. Dar dacă într-o zi voi simți că dragostea pentru politică este mai mare decât dragostea pentru microfon, doar atunci aș face acest pas. Eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum, acest microfon”, a mărturisit Denise pentru Kanal D.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre