Simona Ionescu / Redactor Șef

Detaliu îngrijorător despre unul dintre copiii lui Jennifer Lopez. Ce au sfătuit-o fanii

Detaliu îngrijorător despre unul dintre copiii lui Jennifer Lopez. Ce au sfătuit-o fanii
Problemele pe care Jennifer Lopez le are cu Ben Affleck se pare că i-au afectat și pe copii. Fanii sunt îngrijorați și i-au dat un sfat celebrei artiste.

Zvonurile divorțului dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck i-au întristat și pe copiii vedetei, care sunt din ce în ce mai triști. Fanii îi recomandă vedetei să ia măsuri urgente.

Ce se întâmplă cu fiul lui Jennifer Lopez

De ziua mamei, Jennifer Lopez a ținut să-și arate copiii, dar fanii, cărora nu le scapă nimic, l-au privit cu atenție pe fiul vedetei și au observat un detaliu care i-a îngrijorat. Max părea foarte trist, motiv pentru care i-au recomandat cântăreței să ducă copilul la un psiholog.

Multă vreme acesta a apărut mereu lângă mama lui, dar la un moment dat acest lucru nu s-a mai întâmplat. Și adolescentul n-a mai fost văzut niciodată în fața unei camere. Nu același lucru s-a întâmplat cu sora lui, Emme, care a fost văzută pe scenă alături de mama sa și a demonstrat întregii lumi cât de talentată este.

Jennifer, deranjată că fiul său seamănă foarte mult cu tatăl său, Marc Anthony

Jennifer Lopez alături de fiul său, Max, de care fanii spun că suferă cumplit

Există zvonuri că rolul de vedetă al mamei a început să-l deranjeze pe Max. Pe de altă parte, sursele spun că băiatul a fost întotdeauna tratat altfel de către Jennifer Lopez, cântăreața favorizând-o pe fiică. Se aude că ar fi procedat astfel din cauza asemănării mari pe care băiatul o are cu tatăl său, celebrul cântăreț Marc Anthony.

Sursele menționează că această asemănare o deranjează foarte mult pe Jennifer, de aceea mulți cred că băiatul simte că nu este iubit așa cum ar merita. Pe de altă parte, artista e copleșită de critici că și-a expus prea mult copiii pe rețelele de socializare, ba chiar a postat și mesaje private.

Max s-a atașat de toți foștii iubiți ai mamei sale

Marc Anthony, alături de noua soție și copil

Unii speculează faptul că fiul lui Jennifer se simte copleșit, iar timiditatea lui ar fi fost înrăutățită de problemele amoroase ale mamei din ultima perioadă. „Nu le mai schimbați tații, copiii ăștia arată groaznic”, ar fi spus unii fani.

Există și zvonuri că cei mici ar fi văzut mulți iubiți prin viața lui Jennifer Lopez de când s-a despărțit de Marc Anthony și s-ar fi închis în ei. În plus, se crede că Max s-ar fi atașat de fiecare dintre bărbați și a suferit enorm când cântăreața s-a despărțit.

Jennifer vrea un copil cu Ben

Tot sursele susțin că Jennifer l-ar forța pe Ben Affleck să fie tată, manifestându-și dorința de a avea un copil cu el. Și asta pentru a concura cu fostul soț, Marc Anthony a cărui nouă soție, Nadia Ferreira, a dezvăluit lumii fotografii cu copilul lor. Și aici sunt însă probleme, pentru că mulți contestă paternitatea, ținând cont de faptul că nu seamănă deloc cu artistul.

Mai mult, sunt zvonuri că însăși Jennifer l-ar fi sfătuit să facă un test ADN. Să fie oare cântăreața geloasă pe Marc Anthony că și-a găsit fericirea, în timp ce ea o tot caută?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre