Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul Anamariei Prodan a fost amânat până în vara anului viitor. Sexy impresara a explicat totul

Divorțul Anamariei Prodan a fost amânat până în vara anului viitor. Sexy impresara a explicat totul
Anamaria Prodan n-a scăpat încă de calvarul divorțului de Laurențiu Reghecampf. S-a amânat totul pentru 2024. Antrenorul va deveni pentru a doua oară tată, fiind căsătorit.

Anamaria Prodan a dat vestea neplăcută. Deși toată lumea credea că e o femeie liberă, mai are de așteptat până anul viitor. S-a amânat divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Invitată în podcastul “ Tare e tot” cu Viorel Grigoroiu, Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care încă nu-și găsește liniștea: divorțul de Laurențiu Reghecampf s-a amânat până în vara lui 2024. Afacerista a anunțat că mai sunt încă cinci-șase procese pe rol cu fostul soț, iar antrenorul și actuala sa iubită vor bani de la ea.

„El și amanta vor să stoarcă bani de la mine. Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei să închidă tot”

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia. Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu e încă o femeie liberă. Divorțul s-a amânat pentru vara anului viitor. Sursă foto: instagram

„A invocat că eu i-am stricat cariera”

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a dat din casă și a povestit și care a fost unul dintre motivele pe care Reghecampf l-a invocat: i-a stricat cariera. „Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea.

Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri. Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a mai spus impresara.

„Am fost doar colacul lui de salvare”

Deși e o femeie puternică, Anamaria Prodan a menționat că nu crede că a fost iubită de Laurențiu Reghecampf, ci mai degrabă „a fost colacul lui de salvare”. „Nu cred că el m-a iubit, am fost doar colacul lui de salvare! În acel moment, el se zbătea undeva prin Liga 2. Eu l-am luat și l-am ridicat de jos, l-am dus pe culmi. N-ai cum să iubești așa! Când iubești nu faci mizerii, faci sacrificii pentru omul iubit”, a mai spus Anamaria Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre