Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul anului la Hollywood. A ieșit la iveală motivul rușinos al despărțirii

Divorțul anului la Hollywood. A ieșit la iveală motivul rușinos al despărțirii
După patru ani de căsnicie, Joe Jonas și Sophie Turner au ales să-și spună adio. Potrivit unor documente publice obținute de CNN, Joe a depus marți o cerere de divorț în Florida, în comitatul Miami Dade. În petiție se precizează că mariajul este „iremediabil rupt”.

Joe Jonas și Sophie Turner sunt părinții a două fiice care s-au născut în 2020 și 2022 și tatăl solicită custodia comună. Cei doi au început să se întâlnească în 2016 și s-au logodit în 2017. La acea vreme, Jonas a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care o prezenta pe Turner purtând noul inel de logodnă și mențiunea „a spus da”.

Au avut două nunți

Turner și cântărețul au avut două nunți ca în povești. Prima a avut loc în 2019, în Las Vegas, după ce au participat la Billboard Music Awards. Acolo au schimbat jurămintele însoțiți de un mic grup de rude și prieteni, în timpul unei ceremonii conduse de un imitator al lui Elvis Presley.

Vestea nunții lor a ieșit la iveală pentru prima dată când DJ-ul Diplo, invitat la nuntă, a postat o serie de fotografii și videoclipuri din interiorul localului. Un reprezentant al lui Turner a confirmat ulterior pentru CNN că cei doi s-au căsătorit.

 A doua nuntă s-a desfășurat în Franța

Vedeta din „Game of Thrones” și Jonas s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la pitorescul Château de Tourreau din sudul Franței, potrivit Elle.

Joe Jonas divorțează

 

Turner a împărtășit o privire asupra evenimentului câteva zile mai târziu, când a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alb-negru a cuplului în timpul reculegerii.

Și un scurt comentariu: „Mr. and Mrs. Jonas”. Maise Williams, care a jucat în „Thrones” alături de Turner, ar fi fost domnișoară de onoare, iar colegii de trupă ai lui Jonas, Nick și Kevin, s-au distrat de minune la evenimentul spectaculos din Franța.

Ce se întâmplă cu copiii

Problema pensiei de întreținere a copiilor este, de asemenea, abordată în documentele lui Joe. El spune că ambii părinți pot plăti pentru a-și întreține copiii și că ar trebui să fie obligați să facă acest lucru. Cântărețul dorește ca o instanță din Florida să stabilească ce este corect și să ia în considerare asigurarea de sănătate pentru copii.

Potrivit informațiilor oferite de TMZ, cuplul are probleme de aproximativ șase luni, iar aproape o săptămână Joe a căutat cei mai buni avocați. El este reprezentat de Tom Sasser, care s-a ocupat și de divorțul lui Tiger Woods. Motivul divorțului? „Ei îi place să petreacă, lui îi place să stea acasă. Au stiluri de viață foarte diferite”, au declarat sursele pentru aceeași publicație. Așa că singura variantă a rămas să meargă pe drumuri separate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre