Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu Tiger Woods după accident. Poliția s-a pronunțat cu privire la caz

Ce s-a întâmplat cu Tiger Woods după accident. Poliția s-a pronunțat cu privire la caz
Accidentul de mașină în care Tiger Woods a fost rănit grav a fost doar un accident. Anchetatorii nu vor urmări nicio acuzație împotriva marelui jucător de golf, conform declarațiilor date de șeriful din Los Angeles, Alex Villanueva.

Doctorii spun că „nu este altceva decât un miracol” că Tiger Woods este în viață.

Tiger Woods a fost implicat într-un accident aproape mortal, marți dimineața. Legendarul jucător de golf a fost scos de un echipaj de descarcerare din mașina avariată. Acesta a fost apoi transportat la spital.

Accidentul lui Tiger Woods  rămâne un simplu accident

Tiger Woods  a fost operat după accidentul de mașină pe care l-a provocat marți dimineața, la ora 7:12 am. Primele informații arătau că leziunile de la picioare nu erau atât de grave încât să-i fie pusă viața în pericol.

„Nu avem în vedere niciun fel de acuzație în acest accident. Acesta rămâne un simplu accident. Un accident nu este o infracțiune. Se întâmplă din păcate”, a spus Villanueva într-o transmisiune live pe Facebook.

Tiger Woods iese triumfător din răsturnările malefice ale soartei

Doctorii spun că „nu este altceva decât un miracol” că Tiger Woods este în viață. El iese triumfător din răsturnările malefice ale soartei. Legendarul jucător de golf sfidează orice logică. Acum, în urma accidentului de mașină devastator care aproape l-a costat viața, teama gravă este că acest lucru se va dovedi prea crud. Îl va costa ultimii ani ca jucător. Singurul lucru sigur din această ecuație este că Tiger nu va renunța. 

În interviul său cu televiziunea americană din timpul Genesis Invitational de duminică, fața lui părea umflată și ochii plini de durere. Acolo au fost rostite patru cuvinte parcă pline de sfidare la adresa a ceea ce va urma. Întrebat dacă crede că va fi la Masters peste șase săptămâni, după o intervenție chirurgicală la spate, Woods a spus: „Doamne, sper că da”.

A fost „treaz, receptiv și în recuperare” 

În noaptea de miercuri, Woods a fost „treaz, receptiv și în recuperare”. El se află în spital după intervenția chirurgicală majoră, potrivit unei declarații pe contul său de Twitter.

Jucătorul de golf, în vârstă de 45 de ani, conducea la scurt timp după ora 7 dimineața, marți, în Rancho Palos Verdes, când SUV-ul său a traversat o mediană și a virat pe două benzi de drum înainte de a lovi o bordură și un copac și să se răstoarne în decor. Woods a rămas conștient și calm, dar a suferit răni grave la picioare.

El a suferit o lungă intervenție chirurgicală de urgență la piciorul drept inferior și la o gleznă, la Centrul Medical Harbor-UCLA, se arată în comunicat. Fracturile piciorului au fost „mărunțite”, ceea ce înseamnă că osul a fost rupt în mai mult de două părți și „deschis”. Osul rupt a fost expus în aer liber, creând riscul unei infecții, conform declarațiilor făcute de medicul șef Anish Mahajan.

Specialiștii în traumatisme ortopedice i-au introdus o tijă în tibie pentru a stabiliza atât tibia, cât și oasele fibulei, au stabilizat oasele piciorului și gleznei cu o combinație de șuruburi și știfturi. Aceștia au ușurat presiunea asupra mușchilor și țesuturilor moi ale piciorului.

Tiger Woods ar putea fi expus riscului de „sindrom compartimentar”. Aceasta este o problemă frecventă după leziuni de zdrobire atunci când presiunea crește la un nivel atât de periculos încât poate întrerupe fluxul de sânge.

„Am văzut accidente cu mult mai puțin daune evidente, dar cu decese”

După ce a văzut pagubele de la locul accidentului, Villanueva a spus că „nu este altceva decât un miracol” că Woods era în viață. Woods purta o centură de siguranță, ceea ce i-a salvat viața.

„Am văzut accidente cu mult mai puțin daune evidente, dar cu decese”, a declarat șeriful Villanueva pentru Chris Cuomo de la CNN.

Accidentul reprezintă un obstacol devastator în speranța lui Woods de a reveni ca glorie a golfului. Vine la doar o lună după cea de-a cincea operație de spate din carieră. Iar într-o viață evidențiată prin stăpânirea sa pe terenul de golf, drumurile s-au dovedit cele mai distructive pentru Wooda: accidentul auto din 2009 care a dus la dizolvarea vieții sale personale și arestarea din 2017, care a rezultat dintr-o dependență de analgezice.

Tiger Woods implicat într-un accident aproape mortal. Legenda golfului se află în stare gravă la spital

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre