Simona Ionescu / Redactor Șef

Doi concurenți de la Asia Express 2024 le dăruiesc mărțișoare localnicilor care îi ajută

Doi concurenți de la Asia Express 2024 le dăruiesc mărțișoare localnicilor care îi ajută
Sunt doi bărbați creativi. Unul e actor, simpatic, șarmant și face echipă bună cu o altă vedetă la Asia Express 2024, având toate șansele să devină marii câștigători. Unul dintre ei a povestit cum a fost la un pas de divorț.

Un concurent apreciat de la Asia Express a vorbit fără menajamente de probleme din căsnicie, mărturisind că a fost la un pas de divorț. A povestit însă ce a făcut el și partenerul lui de echipă în timpul goanei după premiul cel mare.

„Cosmin s-a gândit să aducă se acasă mărțișoare”

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu fac o echipă imbatabilă în Asia Express, reușind să stârnească pe alocuri și invidia colegilor de competiție. Cei doi nu sunt doar simpatici, ci și foarte puternici, dar au și un truc care-l folosesc.

Câștigătorii primei imunități mari din concurs fac daruri de suflet celor care îi ajută să-și îndeplinească vreo misiune grea. Adi mărturisește că ideea a fost a lui Cosmin și funcționează de minune. „Cosmin s-a gândit de acasă să aducă mărțișoare. Noi le oferim și le spunem că este un cadou tradițional românesc”, a explicat Adi Nartea.

Actorul Adi Nartea a fost la un pas de divorț

Viața de artist nu e deloc ușoară, iar Adi Nartea știe cel mai bine acest lucru, pentru că a fost la un pas de divorț de soția sa, Alina. Cei doi au avut noroc că au înțeles la timp care le sunt  adevăratele probleme, iar terapia de cuplu a fost salvatoare.

Adi a declarat că marea lui greșeală în acea perioadă a fost că s-a axat foarte mult pe viața profesională și a rămas fără energie în cea personală.

„Cine crede că o căsnicie este ca cele din filmele de la Hollywood este un visător”

„Ca în orice cuplu, sunt perioade și perioade în care lucrurile nu merg ca pe roze. Nici noi nu suntem scutiți de perioade din astea. Perioade în care eu sunt mult plecat de acasă, cu foarte multă energie și concentrare îndreptate către sfera profesională. Și, implicit, fără energie și concentrare îndreptate către familie.

Și, bineînțeles, neajunsuri neexplicate și neexprimate din lipsă de timp și comunicare și de partea cealaltă. (…) Cine crede că o căsnicie este ca cele din filmele de la Hollywood este un visător”, a spus acesta.

Artistul le spune tuturor care au probleme în căsnicie că odată ce vor pune lucrurile „deschise, pe masă, sigur se ajunge la o soluție. O căsnicie implică muncă, implicare, asumare”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri