Simona Ionescu / Redactor Șef

Doina Teodoru îi calcă pe urme lui Cătălin Scărlătescu. Frumoasa actriță a făcut anunțul. „Fiți vigilenți…”

Doina Teodoru îi calcă pe urme lui Cătălin Scărlătescu. Frumoasa actriță a făcut anunțul. „Fiți vigilenți…”
Actrița Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu e pe val și recent, a luat o decizie care a uimit multă lume.

Anul trecut, Cătălin Scărlătescu a decis să plece alături de colegii săi de la emisiunea Chefi la cuțite. Acum, iubita sa, Doina Teodoru, a făcut un anunț neașteptat.

Relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu a început să fie tot mai urmărită după ce cuplul a fost plecat în aventura vieții, la Asia Express. Actrița însă a fost apreciată pentru multe alte proiecte difuzate la Antena 1, de la iUmor și Băieți de oraș, la serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, toate difuzate de Antena 1.

Pleacă de la Antena 1

Actrița a dat însă vestea care a pus multă lume pe gânduri. Se pare că a încheiat și ea colaborarea cu acest trust. Doina a anunțat pe rețelele de socializare că apare într-un spectacol alături de multe vedete ProTV, respectiv Cabral, Alex Bogdan, Anisia Gafton, Paul Ipate, Bogdan Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiș.

„Șoc! E oficial, nu se mai poate face nimic”

Doina Teodoru pleacă de la Antena 1

„Săriții” este show-ul de improvizație unde va putea fi văzută Doina Teodoru va avea loc pe data de 21 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului. „Șoc! E oficial! Nu se mai poate face nimic.

E clar că pe 21 noiembrie ne distrăm împreună la Sala Palatului! Fiți vigilenți și luați bilete că se dau ca pâinea prăjită cu unt și sare. În două oră dăm startul vânzării! Pe locuri! Doar două săptămâni de presale! Săriți pe ele!”, a anunțat actrița pe rețelele de socializare, unde a postat și afișul show-ului.

„Femeile inteligente știu să facă totul altfel”

Bat clopote de nuntă!

Doina Teodoru a reușit ce nu o altă femeie n-a putut să facă cu Cătălin Scărlătescu: să-l facă bărbat de casă. Și pentru că toată lumea se întreabă când vor duce relația la alt nivel, Scărlătescu a anunțat că „o să auziți și clopote de nuntă”.

„Doina este o femeie foarte inteligentă. Femeile inteligente știu să facă totul altfel. Doar alea neinteligente pun presiune, hai, hai, hai! Eu sunt un băiețaș asumat, mi-am văzut de relație.

De trei ani de zile, sunt bobocel, cumințel, îmi văd de viața mea privată, de colegi. Mai există și nervi în relație, dar calmul și respectul fac absolut tot”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri