Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu cumplit. Actorul din „Game of Thrones” a dat îngrozitoarea veste despre copilul său

Doliu cumplit. Actorul din „Game of Thrones” a dat îngrozitoarea veste despre copilul său
Thor Bjornsson, vedeta din „Game of Thrones” a dat o veste pur și simplu tulburătoare legată de copilul adus pe lume acum două zile de soția sa, Kelsey Henson.

Actorul din „Game of Thrones”, Thor Bjornsson a împărtășit pe Instagram vestea tristă despre bebeluș. Este pur și simplu o veste îngrozitoare.

Actorul, care un copil cu soția sa, Kelsey Henson, a scris că părinții au decis să o numească pe fiica lor Grace Morgan Hafthorsdottir și că aceasta a fost născută la 21 de săptămâni și jumătate. „Cu mare tristețe anunțăm nașterea fiicei noastre. După o scădere vizibilă a mișcărilor, am aflat că inima ei încetase să mai bată.

O asemenea durere nu se poate exprima în cuvinte. Sursă foto: Daily mail

Cuvintele nu pot descrie nici durerea pe care ne-o provoacă această pierdere, nici fericirea noastră de a putea petrece timp cu fiica noastră”, a spus Bjornsson într-o postare pe Instagram, în care apare o fotografie cu el și Henson în spital.  Bjornsson a spus că Grace era frumoasă, descriind-o cu „genele și sprâncenele blonde și un mic zâmbet pentru mama și tata”.

„Toate speranțele și visele noastre despre ea ne-au fost luate”

„Dragostea pe care o simțim pentru ea este copleșitoare. Durerea pe care o simțim va fi cu noi pentru totdeauna, dar la fel va fi și dragostea.

Actorul din Game of Thrones și-a pierdut copilul… Sursă foto: www.unilad.com

Toate speranțele și visele noastre despre ea ne-au fost luate, dar știu că vom fi din nou cu ea. Spiritul ei trăiește mai departe prin noi și prin frații ei.

Vă cerem să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce plângem această pierdere insuportabilă. Vă mulțumim tuturor pentru toate cuvintele frumoase și pentru sprijin”, a spus actorul. După postarea lui Björnsson, fanii i-au trimis scondoleanțe și s-au rugat pentru sufletul celui mai mic copil al lor, care a trecut la cele veșnice.

Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2018, în Islanda

Pe lângă fiul de trei ani, Stormur, pe care îl are cu Henson, Björnsson mai este tatăl unei fiice pe nume Theresa Líf, din relația cu fosta sa iubită, Thelma Björk Steimann. Björnsson și Henson s-au căsătorit în octombrie 2018 în Islanda, țara de origine a actorului. După nuntă, Björnsson a distribuit o fotografie cu el și noua sa parteneră și a scris: „Este o mare plăcere că acum pot să o numesc pe Kelsey Morgan Henson soția mea!”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre