Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu imens în lumea filmului. Un alt actor iubit a murit de boala necruțătoare

Doliu imens în lumea filmului. Un alt actor iubit a murit de boala necruțătoare
Vestea tragică a venit azi-noapte, ora României. Celebrul actor, al 7-lea prieten din serialul Friends a murit. Acesta sufera de cancer la prostată, însă puțini știau prin ce suferințe trece.

Eveniment tragic la Hollywood.

Celebrul serial Friends a marcat o întregă generație. Din păcate, o dată cu trecerea timpului, soarta nemiloasă destramă trupa.

Duminică, la orele amiezii în SUA, James Michael Tyler, care îl interpreta pe Gunther a murit. Rolul acestuia se desfășura în barul unde se reuneau și fanii îl numeau „al 7-lea prieten”. Era managerul sarcastic.

Acesta s-a stins în casa lui din Los Angeles, după ce a dus o lungă luptă cu cancerul de prostată în stadiu 4. Familia lui a oferit un comunicat publicului, spunând că „Toată lumea îl cunoștea ca Gunther, al 7-lea prieten din serialul de succes „Friends”, dar cei care l-au îndrăgit l-au cunoscut ca un actor desăvârșit, muzician, activist în acțiuni de prevenție ale cancerului și soț iubitor”.

„Michael iubea muzica live și adesea se regăsea în aventuri neplanificate. Era suficient să-l întâlnești o singură dată ca să-ți devină prieten pe viață”, a mai transmis familia.

Anul acesta s-a organizat o reuniune a actorilor din serialul Friends, dar actorul în vârstă de 59 de ani nu a menționat în cadrul ediției speciale că suferă de cancer. „Nu am vrut să stric starea de spirit a nimănui”, a clarificat el ulterior, când s-a decis să vorbească deschis despre drama prin care trece.

Actorul a dezvăluit fanilor că suferă de această grea boală abia când a conștientizat că doar o minune îl mai poate salva. „Gunther” a filmat un clip în care a povestit drama sa, iar imaginea cu el bolnav a marcat întreaga lume.

„Am fost diagnosticat cu un cancer avansat la prostată, iar boala s-a întins și la oase. Mă lupt cu acest diagnostic de mai bine de trei ani. E stadiul 4 acum. E un stadiu terminal, deci probabil că mă va doborî în curând.”, a spus Michael la acel moment.

Metastazele i-au ajuns la coloană și nu mai putea merge. Sprijinul lui a fost soția, care l-a îngrijit zi și noapte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre