Cel mai bine plătit prezentator tv din Anglia din toate timpurile a murit săptămâna aceasta într-un azil de bătrâni. Frank Bough avea 87 de ani și a fost icon-ul BBC mai bine de patru decenii. El și-a dobândit statutul de cel mai bine plătit prezentator din întreaga istorie BBC. E de notorietate în lumea largă showul lui de Crăciun din anul 1977. Acesta încă deține recordul de audiență la BBC cu peste 26 milioane de telespectatori, la peste 40 de ani de la momentul în care s-a produs.
Ultima fotografie i-au făcut-o cei de la The Sun: Frank Brough plimbându-se în curtea azilului de bătrâni…
Chiar dacă pentru români a-ți duce rudele în vârstă la azil poate părea ceva imposibil de imaginat și de evitat, în țările occidentale, astfel de stabilimente sunt accesate și le oferă vârstnicilor condiții cu adevărat decente de viață, dar și personal calificat care să îi îngrijească în funcție de nevoile fiecăruia.
Cel mai bine plătit prezentator tv din Marea Britanie
Frank Bough, fostul prezentatorul BBC al emisiunii Grandstand, a decedat la 87 de ani, conform unui anunţ al familiei. El a lucrat şi pentru Sky TV şi conform unui prieten de familie, pentru moment nu este clară cauza morţii sale.
Deocamdată nu au fost dezvăluite alte detalii cu privire la moartea celui care a fost probabil cel mai bine plătit prezentator tv din Marea Britanie. Frank a devenit celebru pentru găzduirea emisiunii BBC Grandstand and Breakfast Time.
Scandal cu droguri şi prostituate
Aşa cum relatează Daily Star, Frank a început să prezinte pe Grandstand în 1968, după ce a apărut pe Sportsview în 1964, preluând rolul lui Peter Dimmock.
Frank a trecut ulterior la prezentarea Breakfast Time TV în 1983, dar în 1988 a fost demis de BBC după ce a fost expus unui scandal legat de consumul de droguri și prostituate. După ce a părăsit BBC, a continuat să prezinte la ITV și Sky TV.
Sursa foto: Facebook / The Sun
Și la ei sunt nebuni… Ce a fost în stare să facă un grup de artiști din Germania
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook