Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în televiziune. Prezentatorul de la Etno TV s-a stins fulgerător. „Era omul care zâmbea permanent”

Doliu în televiziune. Prezentatorul de la Etno TV s-a stins fulgerător. „Era omul care zâmbea permanent”
Artiștii României sunt în doliu! Unul dintre cei mai iubiți prezentatori și actori a plecat într-o lume mai bună. La doar un an după ce ne-a părăsit colegul său, alături de care a făcut o echipă extraordinară timp de zece ani.

E doliu în lumea artistică! Cu un an în urmă, celebrul Jull de la Etno TV a plecat la Ceruri. Miercuri s-a stins colegul și prietenul său. Actorul a lăsat în urmă un băiat, dintr-o relație cu un medic stomatolog.

S-a prăbușit pe stradă…

A murit Puiu de la Etno TV!

Valeriu Pavel Dan, cunoscut ca și Puiu, în vârstă de 53 de ani, a murit, potrivit primelor informații, în urma unui infarct pe care l-a făcut pe stradă.

Timp de zece ani, acesta a făcut o echipă extraordinară la Etno TV cu colegul și prietenul său Iulian Nicolae, cunoscut ca și Jull. Matinalul prezentat de cei doi s-a numit „Puiu și Jul”. Legiștii investighează modul în care s-a produs decesul, urmând să emită ulterior un raport oficial privind moartea actorului.

A jucat în producția internațională „The Half Life of Timofey Berezin”

Puiu a lăsat în urmă multe roluri în care a demonstrat cât de talentat a fost, printre cele mai importante fiind cel al Fane Ecler din comedia „Milionari de weekend” din 2004. A rămas în sufletul românilor și pentru aparițiile sale din „Occident” din 2002 și „Irezistibilii”, din 2004.

Actorul a jucat și în producția internațională „The Half Life of Timofey Berezin” din 2006. De asemenea, a fost apreciat pentru prestația sa din 2016, din „Moștenirea Oliviei”.

„Am vorbit despre Jull, că a trecut un an de la plecarea lui din acesta lume”

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu nu-și poate reveni de când a auzit vestea tristă despre Puiu.

„Refuz să cred că l-am întâlnit cu o lună în urmă, că am stat de vorbă, că am făcut planuri profesionale, își dorea să organizeze evenimente, să fiu în lista artiștilor cu care voia să colaboreze… Am vorbit despre Jull, că a trecut un an de la plecarea lui din acesta lume. Ne-am întâlnit la multe ședințe UNART.

„Și l-am rugat atât de mult pe Dumnezeu să nu mai aducă vești triste, atât de mult…”

Mi-a dăruit un pix cu touchscreen, l-am lăsat la București. De parcă a vrut să lase amintiri în sufletul meu și acum să scriu despre toate acestea la timpul trecut. Nu pot să cred!

Și l-am rugat atât de mult pe Dumnezeu să nu mai aducă vești triste, atât de mult… Dumnezeu să te odihnească, suflet bun!”, a fost mesajul solistei de muzică populară Nicoleta Voicu.

„Ai plecat prea devreme, Puiule”

Puiu, alături de Mihai Mitoșeru

Un mesaj trist a trimis și Mihai Mitoșeru, alături de o fotografie alături de Puiu, din tinerețe.

„Am primit vestea acum o oră de la foștii noștri colegi de actorie și tot nu pot să cred! Era omul care zâmbea permanent! Drum bun către îngeri, coleg bun! Valeriu Pavel Dan, Dumnezeu să te odihnească!”, a spus prezentatorul.

Șocat de vestea primită a fost și jurnalistul Paul Iurea: „Dumnezeu Să te Ierte, Puiule! Îmi pare foarte rău. Erai un Om Bun! Ai plecat prea devreme Puiule, Valeriu Pavel Dan!”, a spus acesta pe rețeaua de socializare.

Puiu era în culmea succesului

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, Valeriu Pavel Dan avea un rol mic, dar important în serialul „Wednesday”, regizat de renumitul Tim Burton. Prietenii spun că era foarte apreciat de regizor, iar pentru a ajunge la filmările care s-au desfășurat la Dublin, timp de peste un an, actorul ar fi trecut peste frica de avion.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri