Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu mondial. A murit „actorul actorilor”. A fost inima Hollywood-ului

Doliu mondial. A murit „actorul actorilor”. A fost inima Hollywood-ului
Treat Williams, starul din Everwood și Hair, Star din „Everwood” și „Hair” a murit în urma unui accident de motocicletă. Avea 71 de ani.

Moartea actorului a fost confirmată luni seară pentru People de către agentul său de 15 ani, Barry McPherson.

”A fost ucis în această după-amiază după ce mașină i-a tăiat calea. Sunt pur și simplu devastat. Era cel mai drăguț tip. Era atât de talentat. Era un actor al actorilor. Regizorii îl iubeau. A fost inima Hollywood-ului încă de la sfârșitul anilor ’70. Era foarte mândru de prestația sa din acest an. A fost atât de fericit de munca pe care i-am dat-o. A avut o carieră echilibrată”, a mărturisit, trist, McPherson.

El a fost actorul actorilor!

Șoferul mașinii nu a văzut motocicleta actorului

Jacob Gribble, șeful pompierilor din Dorset, Vermont, a declarat pentru People că accidentul a avut loc luni, în jurul orei 17.00, pe Route 30, lângă Long Trail Auto, în apropiere de Dorset, Vermont. Potrivit lui Gribble, incidentul a implicat o singură mașină și motocicleta lui Williams.

Anchetatorii cred că șoferul mașinii vira și nu a văzut motocicleta. Gribble spune că motociclistul a fost singura persoană rănită. Imediat a fost chemat un elicopter LifeNet care l-a transportat la un spital din New York. Poliția de stat din Vermont a emis un comunicat de presă în cursul zilei de luni, confirmând identitatea lui Williams și detaliile legate de accident. Poliția a confirmat că ancheta se află în primele etape, iar membrii echipei se vor întoarce la locul coliziunii pentru a afla mai multe date de ajutor în proces.

Treat Williams în „Blue Bloods”

Nominalizat la Globul de Aur

Treat William și-a început cariera în 1975, când și-a făcut debutul în filmul thriller Deadly Hero. De acolo, a început să primească mai multe roluri în filme, inclusiv în 1976 în The Ritz și The Eagle Has Landed. În 1979, cariera lui Williams a atins un punct culminant atunci când a jucat rolul lui George Berger în filmul Hair, care se baza pe musicalul de pe Broadway.

Rolul i-a adus în cele din urmă prima nominalizare la Globul de Aur pentru noua vedetă a anului – actor. Ulterior, a mai obținut o altă nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de dramă pentru rolul său din filmul Prince of the City din 1981.

A fost inima Hollywood-ului

Nominalizat la premiul SAG

În 2002, a început să interpreteze rolul principal al doctorului Andrew „Andy” Brown în serialul Everwood de la The WB. A jucat în serial timp de toate cele patru sezoane și chiar a obținut o nominalizare la Premiul SAG pentru interpretare remarcabilă a unui actor masculin într-un serial dramatic în 2003-2004.

Cariera lui Williams s-a întins pe parcursul a patru decenii, cu apariții în filme precum 1941 al lui Steven Spielberg și Heart of Dixie, și în emisiuni de televiziune precum Blue Bloods, The Late Shift, Chicago Fire și Chesapeake Shores. Williams a apărut, de asemenea, în mai multe proiecte Hallmark, cum ar fi The Christmas House, Beyond the Blackboard, Safe Harbor și Chasing a Dream, precum și în Dolly Parton’s Christmas on the Square și The Noel Diary de la Netflix.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre