Simona Ionescu / Redactor Șef

Domnișoara Eva, fotografia cu care Elena Udrea a cucerit Facebookul

Domnișoara Eva, fotografia cu care Elena Udrea a cucerit Facebookul
Numai zâmbet și armonie în imaginea postată de Elena Udrea pe pagina sa oficială de Facebook, în care se află alături de fiica sa, Eva Maria.

Fetița a venit pe lume mai devreme de termenul stabilit, dar cu nota zece din partea medicilor, dovedind că este un copil ambițios. Eva Maria nu s-a născut în România, ci la mii de kilometri de casă, în Costa Rica.

Toată lumea era curioasă să o vadă pe fetiță, iar când mama sa a postat primele poze cu ea pe rețeaua de socializare niciun site de presă nu a ratat să le preia. Micuța era un bebeluș foarte dulce, blondă cu ochi albaștri, iar părinții ei au adunat toate laudele.

Eva Maria nu mai este bebeluș. Cum s-a schimbat fiica fostului ministru

Timpul a trecut rapid de la momentul în care fostul ministru a devenit mamă, micuța sa urmând să împlinească frumoasa vârstă de doi ani în această toamnă.

Astăzi, Eva Maria îi cucerește pe urmăritorii mamei sale de pe rețeaua de socializare printr-o privire inocentă și obrajii roșii, scoși parcă dintr-o poveste.

Ultima postare a Elenei Udrea pe pagina sa de Facebook o surprinde pe aceasta împreună cu fiica sa într-o ipostază familială, la masă și prezintă legătura mamă-fiică ce se formează între cele două. Zâmbetul larg al fostului ministru arată comunității sale cât de fericită este și ce bine îi priește rolul de mamă.

Elena Udrea descrie fotografia prin cuvinte de laudă adresate fiicei sale: „Minunea din viata mea, cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai buna, mai sensibila si mai vesela fetita din lume, pentru mine!”.

Este de la sine înțeles că politica a rămas undeva în urmă pentru Elena Udrea și toată energia și atenția îi sunt canalizate către fetița ei.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre