Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump Jr: „Alec Baldwin omoară oameni!” Soția actorului, declarație sfâșietoare

Donald Trump Jr: „Alec Baldwin omoară oameni!” Soția actorului, declarație sfâșietoare
Tragedia petrecută pe platourile de filmare a westernului „Rust”, unde Alec Baldwin a ucis accidental o femeie, capătă nuanțe politice. Fiul fostului președinte al Americii îl terfelește pe actor în mediul online, iar un val de admiratori îi țin isonul.

În timp ce-și pusese în scenă rolul, Alec Baldwin a scos pistolul de recuzită și a tras spre cameră, așa cum era prevăzut în scenariu. Potrivit martorilor, din țeava armei a plecat un glonț adevărat care a ucis-o pe regizoarea Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani. Glonțul a nimerit-o în zona abdomenului, iar de acolo a ricoșat în clavicula colegului său, asistentul de regie Joel Souza.

Alec Baldwin, pe platoul de filmare din Santa Fe, New Mexico. Medalion: Halyna Hutchins

„Lui Baldwin i-a fost înmânat pistolul de recuzită și i s-a spus că nu are cartușe”, au spus autoritățile din Santa Fe în documentele prezentate instanței. „Joel a afirmat că l-au pus pe Alec să stea în rândul de bănci din cadrul bisericii folosite la filmări, iar el exersa scoaterea în diagonală a armei. Joel a spus că se uita peste umărul ei (Hutchins), atunci când a auzit ceea ce părea a fi un bici urmat de o pocnitură puternică”, arată declarația. „Apoi Joel și-a amintit vag cum (Hutchins) se plângea de dureri în zona stomacului. Joel a mai spus că (Hutchins) a început să se împiedice mergând cu spatele și a fost ținută pentru a fi așezată pe jos. Nu-și mai simțea picioarele”, se mai arată în declarație.

Locul unde s-a petrecut tragedia

Așadar, tragedia nu poate fi imputată actorului, cel puțin nu până la finalizarea anchetei, însă fiul lui Trump, Donald Jr. a ales să îl terfelească pe Baldwin în mediul online. Ca o vendetă în urma declarațiilor pe care le-a făcut starul despre el și tatăl său în campania electorală. Și pentru parodierea președintelui Trump într-un serial tv.

Alec Baldwin a fost unul dintre cei mai mari și mai puternici contestatari ai familiei Trump

Donald Trump Jr a postat pe Instgramul său că a lansat o linie de tricouri cu mesajul „Armele nu ucid oameni, Alex Baldwin ucide oameni”, piesa vestimentară având prețul de 27.99 dolari. Și nu este o glumă. Pe site-ul fiului lui Trump, un magazin online de haine, tricoul a fost pus în vânzare.

Fanii săi au avut reacții împărțite. Unii s-au amuzat, alții au aprobat, însă lumea în general s-a arătat dezgustată de turnura politică pe care a luat-o moartea tragică a talentatei Halyna Hutchins.

Donald Jr a retras produsul de la vânzare, însă a continuat să facă glume macabre la adresa actorului. „Baldwin e 100% vinovat”, a transmis el în numeroase Tweet-uri.

„Donald Trump exersându-și satira în care îl interpretează pe Alec Baldwin”, a scris fiul lui Donnie Jr.

„Pentru cei care acum se prefac sfinți și susțin că Alec Baldwin trebuie lăsat în pace, să ne amintim cu toții că Alec Baldwin ar fi prima persoană care ar urina pe mormântul tuturor dacă situația ar fi fost invers”, a subtitrat el una dintre postări. „Dă-l dracului!”, a mai scris Trump jr.

„Cunoaște diferențele…. Big Pharma. Big Pharma. Big Karma”

În urma incidentului dramatic, dar și asediului venit din tabăra lui Trump, soția lui Alec Baldwin a reacționat.

Reacția soției lui Baldwin

Hilaria Baldwin a declarat publicului că e alături de familia îndurerată a regizoarei, dar și alături de „dragul ei Alec”. „Inimă frântă. Pierdere. Sprijin”, a transmis ea.

Foto: Jim Weber/Santa Fe New Mexican, youtube, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre