Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorel din Las Fierbinți gătește și mănâncă cu Mircea Dinescu. Vă dăm rețeta!

Dorel din Las Fierbinți gătește și mănâncă cu Mircea Dinescu. Vă dăm rețeta!
„Dorel”, din celebrul serial Las Fierbinți de la Pro Tv, va fi invitatul de azi al lui Mircea Dinescu, la emisiunea sa „Politică și delicatețuri”, de la ora 14.30, pe TVR 1. Actorul Mihai Rait Dragomir are niște povești de spus.

„E un nebun frumos Mircea Dinescu, adică e genul de om slobod la gură, cum spunea bunică-mea, și îmi place foarte mult de el ca personaj. Nu prea îi e frică să spună lucrurilor pe nume, n-are perdea. Dacă are de spus ceva, ți-a dat-o direct, nu o mai ia pe ocolite”, spune actorul Mihai Rait Dragomir despre gazda emisiunii „Politică și delicatețuri”.

Cunoscut pentru rolul Dorel din Las Fierbinți și pentru show-urile de stand-up și improvizație, Mihai Rait revine la „Politică și delicatețuri”, de această dată singur, fără colegii din serial, alături de care s-a întâlnit cu Mircea Dinescu anul trecut, în ediția specială de Revelion.

Pentru invitatul său de duminică, 17 ianuarie, Dinescu pregătește o varză rapidă, evident după o rețetă proprie.

Rețeta lui Dinescu pentru varză cu afumături

Maestrul amestecă varză dulce cu varză murată, peste care adaugă afumături preparate de el la Cetate, pune stafide, vin și… nelipsitul suc de portocale.

O mămăliguță bine făcută întregește festinul.

Gurmand și priceput în bucătărie, Mihai toacă varza, gustă din afumături și se arată impresionat de maniera de a găti a lui Dinescu și de cuțitul-satâr al acestuia.

Dorel spune povești cu Bobonete din Las Fierbinți

După o masă copioasă, însoţită de un pahar de vin, Mihai povestește cu umor despre întâlnirea din clasa a patra cu Bobonete și trăsnăile pe care le făceau împreună, despre perioada

facultății, neajunsurile vieții de student și eterna întrebare a părinților „dar tu când o să apari la televizor?”.

Și a apărut: întâi în serialul „Vine poliția” și apoi, în 2012, în producţia care l-a consacrat, „Las Fierbinți”. Iar duminică, 17 ianuarie, din nou la „Politică şi delicateţuri”, în

bucătăria lui Mircea Dinescu.

Cariera lui Mihai Rait Dragomir

Mihai Rait Dragomir s-a născut pe 14 ianuarie 1980, la Slobozia.

A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Spiru Haret, din București.

În 2008 debutează în serialul „Vine poliția”, iar din 2012 joacă rolul Dorel în serialul de televiziune „Las Fierbinți”.

A participat la „Vocea României” și urcă pe scene cu show-uri de stand-up comedy împreună cu Mihai Bobonete, Costi Diță și Adrian Văncică.

Ralph Lauren a rupt contractul cu cel mai vizibil promotor. Motiv halucinant

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre