Simona Ionescu / Redactor Șef

Partidul România Mare și-a anunțat candidatul la Primăria Capitalei. Fost consilier de stat la Cotroceni și fost senator

Partidul România Mare și-a anunțat candidatul la Primăria Capitalei. Fost consilier de stat la Cotroceni și fost senator
Doctor în drept, avocat în Baroul București și lector universitar, candidatul Partidului România Mare la Primăria Capitalei a fost senator și consilier de stat la Cotroceni.

Dorel Constantin Onaca este candidatul Partidului România Mare la Primăria Capitalei. Fost consilier de stat la Cotroceni și fost senator, acesta a fost decorat de doi președinți, Ion Iliescu și Traian Băsescu.

„A fost reprezentantul României în bordul de conducere al Agenției Europene de Siguranță Maritimă”

„Dorel Constantin Onaca este candidatul Partidului România Mare la Primăria Capitalei. Anunţul a fost făcut duminică, 31 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, de preşedintele formaţiunii, Victor Iovici. A fost reprezentantul României în bordul de conducere al Agenţiei Europene de Siguranţă Maritimă”, informează PRM într-un comunicat.

Senator PRM și prim-vicepreședinte al PRM

Dorel Cristian Onaca, candidatul PRM la Primăria Capitalei

De asemenea, Dorel Onaca este avocat în Baroul București, doctor în Drept și lector universitar. Acesta a fost prim-vicepreședinte al PRM, când Corneliu Vadim Tudor a fost la cârma partidului, dar și senator PRM în perioada 2000-2004 și 2004-2008. De asemenea, Dorel Constantin Onaca a fost șef al Cabinetului Președintelui României, Traian Băsescu. Dorel Constantin Onaca a renunțat recent la PMP și a revenit în rândurile PRM.

Cine a mai venit la PRM

La conferință au fost prezenți și lideri ai unor filiale AUR care au aderat la Partidul România Mare. E vorba de Mădălina Răduț, care conduce organizația de tineret AUR din orașul Ungheni, județul Mureș, și Florian Mirea Diaconu, fostul președinte al AUR Giurgiu.

Cine mai candidează pentru Primăria Capitalei

Piedone nu se lasă: vrea la Primăria Capitalei

Anul acesta se vor „bate” pentru Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD-PNL și Mihai Enache din partea AUR. Partidul Forța Dreptei îl are ca și candidat pentru Primăria București pe actualul edil al bucureștenilor, Nicușor Dan, care mai speră la încă un mandat. Nu în ultimul rând, va face tot ce va putea să stea pe scaunul de primar și Cristian Popescu Piedone, actualul edil al sectorului 5, care va candida din partea Partidului Umanist Social Liberal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre