Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa a făcut cumpărături la cel mai scump supermarket din America. Cât a scos din buzunar. Video

Dorian Popa a făcut cumpărături la cel mai scump supermarket din America. Cât a scos din buzunar. Video
Erewhon, cel mai scump supermarket din America a fost vizitat de Dorian Popa. Cântărețul n-a putut să reziste, a făcut un video și l-a postat pe rețelele de socializare. Prețurile sunt uluitoare!

Aflat în America, Dorian Popa a vizitat și cel mai scump supermarket din America. Erewhon se află în Los Angeles, iar prețurile depășesc orice imaginație.

„Ce-mi place cel mai tare la magazinul ăsta este că totul este frumos aranjat”

Magazinul se împarte între zona de bucătărie și supermarket, iar prețurile sunt pur și simplu șocante. „Ditai cărnoiul ăsta de burger costă 12 dolari, adică vreo 50 și ceva de lei… Ce-mi place cel mai tare la magazinul ăsta este că totul este frumos aranjat, la virgulă și mare parte din produsele făcute de ei au niște ambalaje senzaționale. Bravo lor! (…)

Iaurtul de 123 de dolari

Doi litri și jumătate de suc de mere, organic, costă 13 dolari, adică 50 de lei”, a spus Dorian. De asemenea, acesta a arătat o sticlă cu suc natural, de 335 de ml, pe care a dat cinci dolari. „Vezi că acasă, în țară, beau ceva cu miere și cătină de 26 de lei sticluța de 125 ml. Deci, un fel de shot… (…)

Din gama de produse titrate, ăsta este iaurtul la 473 ml, jumătate de litru, 123 de dolari… Asta mi se pare deplasat. Dar e cu probiotice… sigur e pentru un stomac fericit. (…) Hai că aici se schimbă problema… 10 dolari o cutiuță cu castraveți? (…) Nouă dolari niște portocale și 32 de dolari o cutie cu pepene? Asta înseamnă un milion și jumătate! (n. lei vechi)”, a prezentat artistul.

Smoothie-uri făcute în colaborare cu vedete

La capitolul smoothie-uri, Dorian Popa a descoperit produse făcute cu ajutorul vedetelor. „Uite ăsta realizat cu Hailey Bieber sau altul făcut cu dr. Pauls”, a arătat Dorian. Pentru două pungi cu alimente, cântărețul a scos din buzunar 265 de dolari.

„Să mă ierte Dumnezeu, 11 milioane date aici, în contextul dat, în miezul Beverly Hills-ului cu grătare, alte chestii, nu e exagerat de scump” susține vedeta. După ce cumpărăturile au fost făcute, Dorian a demonstrat că este un bun bucătar și le-a arătat fanilor cum se prepară cei mai tari burgeri. Dezamăgire totală la iaurt, care avea gust de medicament…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre