Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa, gest superb pentru fetița Paulei Seling. Cum a reacționat celebra cântăreață

Dorian Popa, gest superb pentru fetița Paulei Seling. Cum a reacționat celebra cântăreață
Elena, fetița Paulei Seling e fascinată de Dorian Popa și a ținut să-l cunoască. Cum a reacționat artistul când a văzut-o.

Dorian Popa rămâne idolul adolescenților, iar printre cei care au vrut să fie alături de el s-a numit și fetița Paulei Seling. Dorian Popa s-a comportat ireproșabil.

Micuța Paulei Seling a avut o mare dorință, iar mama i-a îndeplinit-o imediat. Micuța a vrut să-l cunoască pe Dorian Popa, dar și pe Cheluțu, cântăreața a făcut imediat rost de numărul de telefon al artistului și întrevederea a avut loc. Paula a fost impresionată de cântăreț, care i-a dat cele mai bune sfaturi fetiței sale și a făcut câteva fotografii pe care le-a postat pe contul de socializare. Dar și un mesaj, în care i-a mulțumit lui Dorian pentru disponibilitate și amabilitate.

Bucurie mare în familie Paulei Seling. Micuța artistei l-a întâlnit pe Dorian Popa. Foto: instagram

„Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corectă”

„În urmă cu ceva timp, Elena m-a întrebat, timid, dacă nu am numărul lui Dorian Popa pentru că ar vrea să îl cunoască, pe el și pe Cheluțu. Am dat repede niște telefoane și am reușit sa îl găsesc. A fost foarte amabil, elegant și respectuos. Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corectă.

I-a explicat îndelung de ce trebuie sa înveți, cât de importantă este dezvoltarea personală, câte fete frumoase ca ea pot există, dar și cât de specială este o fata frumoasă și deșteaptă, informată și inteligentă. Felicitări @eusuntdorian, pentru exemplul de succes muncit. Mulțumesc pentru disponibilitate și amabilitate”, a fost mesajul Paulei Seling.

Dorian Popa i-a făcut Elenei cea mai mare surpriză. Foto; instagram

Paula Seling a prezentat-o pe Elena anul trecut

În decembrie anul trecut, Paula a decis să o prezinte tuturor pe Elena, fetița pe care a înfiat-o. „Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică.

În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a povestit cântăreața, care a apărut pe coperta revistei Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre