Simona Ionescu / Redactor Șef

Drake are vești uimitoare! Admiratoarele lui mor de nerăbdare!

Drake are vești uimitoare! Admiratoarele lui mor de nerăbdare!
Drake este un om cu mai multe nume: Aubrey Graham, Drizzy, October’s Very Own și Champagne Papi. Dar, mai recent, a fost asociat cu numele „Lover Boy”, în primul rând din cauza celui de-al șaselea album de studio care va fi lansat în ianuarie, numit Certified Lover Boy.

Lover Boy este, de asemenea, un nume pe care l-a cântat în mai multe melodii, inclusiv în piesa recentă „Laugh Now Cry Later”. Pentru a consolida și mai mult apelativul, cântărețul și-a numit și colaborarea cu Nike Lover Boy și a lansat  prima colecție. Colaborarea a apărut în videoclipul piesei „Laugh Now Cry Later” și include o gamă de hanorace, tricouri, geci și accesorii.

Drake a inclus în colecție un simbol foarte important

Colecția, care a fost lansată pe site-ul lui Drake, include jachete puffer brodate cu o inimă în nuanțe de roz pal și negru, precum și un tricou cu un poem scris de Drake și o fotografie a modelelor gemene afro-suedeze care au servit de mult timp ca muzele sale, Elizabeth și Victoria Lejonhjärta. Există, de asemenea, un nou logo care comemorează albumul Certified Lover Boy, cu o monogramă a literelor titlului și un trandafir roșu.

Întreaga colecție are simboluri personale de la Drake și de la echipa sa creativă, dar cel mai intim element al grupului este cu siguranță designul pălăriei. Șapca albă de baseball din colecția Lover Boy prezintă un swoosh Nike în față, sigla Lover Boy certificată pe partea din spate și o imprimare a unui sărut roșu roșu aprins pe margine. Acest lucru a fost inspirat de un semn real de sărut pe care Drake l-a descoperit odată pe una din propriile șepci Nike.

S-ar putea să nu știm niciodată cui i-a aparținut inițial acel ruj roșu. Se pare că secretul a fost sigilat cu un sărut.

Cum alegi haina de iarnă potrivită. Iată ce se poartă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre