Simona Ionescu / Redactor Șef

Dramatic. Liviu Vârciu, de la extaz la agonie. Îngerul său păzitor a fost Dulceață

Dramatic. Liviu Vârciu, de la extaz la agonie. Îngerul său păzitor a fost Dulceață
Liviu Vârciu a făcut saci de bani cu formația LA, dar după ce trupa s-a destrămat, a traversat o perioadă foarte grea. A trecut de la extaz la agonie.

Liviu Vârciu nu mai are nevoie de prezentare. E iubit de toată România, dar sunt puțini care cunosc cu adevărat povestea vieții sale. Și cum s-a simțit când a trecut de la extaz la agonie.

De când se știe e în lumina reflectoarelor și multă vreme numele lui era pe buzele tuturor. Viața artistului nu a fost însă doar lapte și miere, iar Liviu Vârciu nu va uita niciodată perioada în care ar fi făcut orice doar pentru a câștiga un bănuț. Totul s-a întâmplat după ce trupa L.A. care a făcut furori în România s-a destrămat.

E greu de spus câți bani au făcut atunci cei trei băieți, sumele sunt colosale, dar la un moment dat s-a ajuns la fundul sacului. Vremurile erau complicate, iar Liviu trebuia să facă ceva să se descurce. Și s-a gândit că ar putea da drumul unei mici afaceri: vânzare de haine.

„Terminasem cu L.A. și treceam printr-o perioadă foarte grea și am zis să fac un business”

A cumpărat 100 de perechi de blugi albi și s-a gândit că va da lovitura. Din nefericire însă, s-au vândut doar cinci perechi și acestea cumpărate de prieteni. Celelalte perechi au fost date… de pomană. „Nu îmi este rușine să o recunosc. Eu, Liviu Vârciu, am vândut haine la portbagaj. Acum mulți ani. Eram Liviu Vârciu. Terminasem cu L.A. și treceam printr-o perioadă foarte grea și am zis să fac un business.

Liviu Vârciu a cunoscut și agonia și extazul

Am cumpărat 100 de blugi albi. Am vândut 5 perechi. Și ăia erau prietenii mei. Ce crezi? Toți prietenii mei se întâlneau cu blugi albi. M-au înjurat toți. Oricum i-am vândut cu mai ieftin decât îi cumpărasem. Ce mi-a rămas i-am dat de pomană.(…) Îți dau cuvântul meu de onoare. Cine venea la portbagaj și mă uitam la ei că vor, dar erau scumpe, le spuneam să îmi dea cât au la ei. Dacă îmi zicea 30 de lei îi dădeam așa”, a declarat Liviu Vârciu.

„Și îi mulțumesc lui Dulceață”

Situația era complicată și în ceea ce privește plata chiriei apartamentului. Chiar dacă pe vremuri 200 de dolari nu reprezenta nimic, Liviu nu reușea să-i strângă. Îngerul său păzitor s-a numit atunci Dulceață, proprietarul apartamentului. „În 2005, eu nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria în Tineretului. Și îi mulțumesc lui Dulceață.

Dulceață îl chema pe proprietarul apartamentului și chiar era o dulceață. Tot timpul mă aștepta. Domnul, n-am acum, îi ziceam. Și venisem de la L.A, adică venisem de la 10.000 de dolari pe zi. Nu știu ce-am făcut cu banii, nu vă mint. Vă dau cuvântul meu că nu știu ce-am făcut cu banii. Nu doar eu, toți băieții din L.A, că nici Ache, nici Adi nu sunt bine”, a povestit Liviu Vârciu, în cadrul unui podcast.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre