Simona Ionescu / Redactor Șef

E incredibil cât a schimbat-o noul iubit pe Deea Maxer. L-a dus la părinți, dar iată ce va face vara asta de dragul lui

E incredibil cât a schimbat-o noul iubit pe Deea Maxer. L-a dus la părinți, dar iată ce va face vara asta de dragul lui
Sunt împreună de o lună și 13 zile, susține Robert, noul bărbat din viața Deei Maxer și au o relație extrem de relaxată.

Cei doi iubiți se înțeleg extraordinar și recent au dat primul interviu împreună. Iată cum s-au lăudat unul pe celălalt.

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer i-a șocat pe toți românii, dar lucrurile s-au liniștit. Bruneta și-a găsit un bărbat care o adoră, în timp ce lui Dinu norocul încă nu i-a surâs. Deea și-a asumat relația cu noul partener de viață, iar cei doi au decis să dea și primul interviu împreună. Robert susține că nu a știut cine e artista atunci când a văzut-o, dar a fost atras imediat de frumusețea ei. Dar și de „Atitudine, felul cum se comportă, senzualitate, tot”. Și Deea povestise săptămâna trecută că nu-l știa pe Robert, ci s-au întâlnit pur și simplu în casa unor prieteni comuni. El are 31 de ani, ea 33. Bărbatul lucrează în vânzări, nu are treabă cu domeniul Deei, nici pe latura artistică, nici pe cea de PR la cabinetul medical.

„Robert iubește copiii și își dorește copii”

Deea spune că s-au simțit atrași de la început unul de altul, iar acum sunt un cuplu care trăiește când în locuința unui, când al altuia, dar cp, probabil că se vor muta împreună.

Pentru că adoră copiii, lui Robert nu i-a fost deloc greu să intre pe sub pielea micuților Deei și ai lui Dinu. De altfel, Paștele l-au petrecut împreună și a fost totul minunat. „Robert a cunoscut copiii de Paște, la fratele meu acasă, unde am petrecut trei zile împreună. Bineînțeles, Robert iubește copiii și își dorește copii.”, a mărturisit Deea.

Deea Maxer își face planuri de viitor cu noul iubit

Robert a fost primit cu brațele deschise și de părinții brunetei: „Ai mei întotdeauna m-au susținut, indiferent de situație. Dacă eu sunt fericită și părinții mei sunt fericiți”.

Cum l-a cunoscut Dinu Maxer pe Robert

Familie modernă, Robert l-a cunoscut și pe fostul său, Dinu Maxer, iar între cei doi există acum o relație amiabilă. „Robert s-a cunoscut cu fostul meu soț, există o relație amiabilă și de normalitate în momentul de față și doar atât îți pot spune. Nu intru în detalii, nu e frumos.”, a mai spus artista pentru Wowbiz.

Dar, recent, tot ea a povestit într-o emisiune tv cum s-au cunoscut cei doi bărbați din viața ei. A fost ceva simplu și normal, pentru că între ea și Dinu lucrurile erau deja clare, discutaseră că își vor reface fiecare viața. Surpriza a fost însă doar faptul că Dinu a venit într-o dimineață la apartamentul ei fără să o anunțe. I-a deschis ușa chiar Robert, iar Deea le-a făcut prezentările.

„Urmează în vara asta să dau de motor”

Pentru că au puțin timp de când sunt împreună, încă nu se pune problema unei logodne, însă Deea s-a decis să-și ia în această vară permisul de motor, iubitul său fiind pasionat de mașini și motociclete. „Robert este iubitor de viteză, de motoare și mașini frumoase. Urmează în vara asta să dau de motor, Robert se va ocupa de achiziționarea noii mele motociclete și uite că și pasiunile încep să devină comune”, s-a destăinuit vedeta pentru Wowbiz.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre