Simona Ionescu / Redactor Șef

E pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în istoria „Chefi la cuțite”. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au rămas fără cuvinte

E pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în istoria „Chefi la cuțite”. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au rămas fără cuvinte
Au fost mii, apoi sute, apoi zeci, iar cei mai buni dintre cei buni au ajuns în echipele celor mai iubiți bucătari ai României: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

După ce au muncit enorm, acum primesc laudele. Cei trei finaliști sunt cele trei cuțite de aur ale chefilor. O premieră în istoria emisiunii.

Cine va câștiga marea finală?

Monica Pușcoiu, Nina Rus, Matthew Ehsanmehr, Constantin Onuț, Ana Maria Ijac (Anica), Ștefan Nistor, Pablo (Dumitru Paul Tudosescu), Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea sunt cei nouă concurenți semifinaliști care au făcut tot ce au putut pentru a ajunge în finală. S-a muncit enorm, au trecut prin trei probe de foc și în final trei dintre ei vor resimți din plin emoțiile finalei. Și se vor „bate” mai mult ca niciodată pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Pablo, cuțitul de aur al lui Scărlătescu

În ce au constat probele

La prima probă, concurenții au pus în farfurie gustul copilăriei, o misiune pe cât de simplă pare la prima vedere, pe atât de complicată. Pentru că s-au răscolit amintiri, au curs lacrimi, dar toți au reușit să le demonstreze tuturor că și-au meritat locul în semifinală.

Și mai grea a fost proba a doua, unde concurenții au gătit alături de persoane dragi și au avut de ales între preparate specifice Franței, Greciei și Asiei, de care sunt îndrăgostiți chefii Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea.

Nina, cuțitul de aur al lui Bontea

Jurații au fost mai duri ca niciodată, mai ales că au trecut prin aceste probe la rândul lor: concurenții sezonului 10 „Chefi la cuțite”. Ultima probă a fost un signature dish, unde fiecare concurent și-a arătat măiestria, iar cei trei chefi au dat notele.

„Nu cred! Toate cuțitele de aur s-au dus, toate! S-a zbârlit carnea pe mine”

„Sunteți 9, dar veți rămâne 3. Și pentru unul dintre cei 3, pe această bandă, va veni în curând o farfurie aurie. Arătați ca niște oameni care au muncit mult. Prima veste bună pe care trebuie să v-o spun este că toate cele trei echipe vor avea câte un reprezentand în finală. (…)

Laurențiu, cuțitul de aur al lui Dumitrescu

 

Astăzi ați avut trei probe și multe emoții. Pentru unii, oboseala și-a spus cuvântul. Cert este că toți sunteți câștigători. Unul dintre cei trei finaliști ai sezonului 11 este Pablo. Al doilea concurent care a devenit finalist este Laurențiu Neamțu. Ultimul finalist al sezonului 11 este Nina Hariton!”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

Este pentru prima dată în istoria emisiunii când la finală vor participa trei cuțite de aur. „Nu cred! Toate cuțitele de aur s-au dus, toate! S-a zbârlit carnea pe mine!”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre