Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Lasconi s-a supărat rău pe USR. A terminat ce a început fiica ei. „Îmi e scârbă”

Elena Lasconi s-a supărat rău pe USR. A terminat ce a început fiica ei. „Îmi e scârbă”
După ce propria fiică, Oana Lasconi, a făcut-o cu ou și cu oțet, primărița USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi s-a trezit cu probleme în partid. Tăiată de pe listele de la europarlamentare. Acum trece printr-un alt moment greu. Iar mesajul edilului a surprins în acest weekend.

Elena Lasconi s-a supărat rău pe USR, iar acest lucru a generat tensiuni pe scena politică a țării. În plus, mesajul primăriței, venit la început de an cu patru rânduri de alegeri, i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Nimeni nu știe exact motivul pentru care Elena Lasconi a decis să renunțe la funcția de vicepreședinte al Biroului Județean USR Argeș, dar au început să apară speculații pe bandă rulantă.

Elena Lasconi s-a supărat rău pe USR. „Mie îmi e scârbă”

Potrivit publicației epitesti.ro, anunțul a fost făcut într-un grup intern dedicat membrilor USR din județ. Sursele spun că demisia a ieșit cu scandal, pentru că Elena Lasconi s-ar fi enervat cumplit, afirmând că îi este „scârbă”.

„Vă rog să luați act de demisia mea din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean. Nu mă mai interesează. Mie îmi e scârbă. Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă”, le-ar fi spus primărița colegilor din USR.

Elena Lasconi nu a demisionat din partid, dar a lăsat USR fără un lider politic care ar fi trebuit să fie locomotivă la alegerile din județul Argeș.

Elena Lasconi, alături de fiica sa

„Sunt o bisexuală mândră care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate”

Cu ceva timp în urmă, numele Elenei Lasconi a fost pe buzele tuturor românilor după ce fiica sa a făcut acuzații incredibile la adresa mamei sale. Nemulțumirea Oanei a venit după ce Elena Lasconi a spus că a votat Da la referendumul pentru familia tradițională. În acel moment, tânăra, care trăiește la Paris, a luat foc.

Recent, Oana s-a sucit și a făcut dezvăluiri șocante pe contul de socializare. „Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate”, a scris ea pe contul de socializare.

„Aș zice pansexuală”

„Începând de azi nu mai sunt un «aliat LGBTQ+» aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate. Aș zice «pansexuală», dar nu-mi place steagul atât de mult. Putem să alegem. Faci față & plângi”, a scris Oana Lasconi pe Instagram. Fanii însă au apreciat cuvintele tinerei și chiar au încurajat-o să-și trăiască viața așa cum consideră, fără să se lase influențată de nimeni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre