Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Merișoreanu îi bate obrazul Monicăi Gabor. „Dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință…”

Elena Merișoreanu îi bate obrazul Monicăi Gabor. „Dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință…”
În timp ce alte vedete l-au pus la colț pe Irinel Columbeanu, punctând faptul că n-a fost în stare să-și păstreze averea, Elena Merișoreanu se ia de Monica Gabor.

Celebra cântăreață de muzică populară Elena Merișoreanu susține că este de datoria Monicăi Gabor să aibă grijă de fostul său soț, Irinel Columbeanu. Nu de altceva, dar el a fost bărbatul care i-a pus lumea la picioare.

Pe de altă parte, Elena Merișoreanu a mărturisit și care este cauza pentru care Irinel, fostul milionar de la Izvoranu a ajuns în asemenea situație. A făcut marea greșeală să se împrumute de la bănci.

„Dacă nu era Columbeanu, Monica rămânea la ea, pe la Bacău”

„N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu ar trebui să-l ajute, dacă nu era Columbeanu, Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău. Îmi păre rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute. Ar trebui pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foate mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora.”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva.

Monica și Irinel, când încă formau o familie

„Nu pot să mai tac pentru că el mă poate răni şi mai mult şi, poate, până la urmă, reuşeşte să mă omoare”

După ce Monica și Irinel au divorțat, aceasta a plecat în America și a trimis o scrisoare, în care a explicat tot ce nu s-a știut până atunci.  „Sunt Monica, deși mi-am dorit și îmi doresc ca acest divorț să fi fost și să fie foarte discret, și de aceea încă de la începutul acestui proces nu am făcut nicio declarație, acum cred că trebuie să înțelegeți adevărata poveste din spatele poveștii.

Irinel Columbeanu este omul de care m-am îndrăgostit, cu care m-am căsătorit din dragoste, de foarte tânără, și al cărui copil l-am născut din toată dragostea. Astăzi, totul s-a schimbat, pentru că acesta m-a dezamăgit. M-a rănit iremediabil şi continuă să o facă şi în prezent. Nu pot să mai tac pentru că el mă poate răni şi mai mult şi, poate, până la urmă, reuşeşte să mă omoare”, au fost cuvintele Monicăi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre