Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea a dezvăluit că a folosit limbajul secret al lui Celine Dion pentru a-i atenționa pe rivalii din politică

Elena Udrea a dezvăluit că a folosit limbajul secret al lui Celine Dion pentru a-i atenționa pe rivalii din politică
Elena Udrea numără zilele până când va ieși din închisoare. Până atunci însă, fostul ministru al Turismului se ocupă cu ce poate.

Recent, Elena Udrea a ieșit din anonimat și a dat un interviu din închisoare Ancăi Alexandrescu, fostul consilier al lui Liviu Dragnea, pentru Realitatea Plus.

Filmarea a fost făcută în Penitenciarul Târgșor, chiar în camera în care Elena Udrea se întâlnește cu fetița ei, Eva. Fostul ministru al Turismului a explicat cu această ocazie care este adevărul din spatele gestului făcut de câteva ori când a fost arestată preventiv. Ea susține că a dus degetul la nas, inspirată de Celine Dion, care comunica astfel cu soțul său.

„A fost și un semnal prin care le-am spus celor care au vrut să mă trimită la pușcărie, un gest de atenționare”

„Eu am spus doar jumătate de adevăr. În mod real gestul l-am aflat de la fostul meu prieten de la momentul acela și care reprezenta gestul pe care îl făcea Celine Dion cu soțul ei, însemna că eu sunt în siguranță în prezența lui. A fost și un semnal prin care le-am spus celor care au vrut să mă trimită la pușcărie, un gest de atenționare.

Este un fel de «știu totul despre voi». Ce am și făcut mai departe, i-am denunțat, am vorbit despre ei”, a explicat Elena Udrea. Udrea a fost condamnată anul trecut de Înalta Curte de Casație și Justiție a României la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Ce face iubitul în timp ce Udrea e la închisoare

În timp ce fostul ministru al Turismului stă în spatele gratiilor, mai tânărul său iubit, Adrian Alexandrov a postat cu doar puțin timp în urmă un scurt videoclip. Acesta apare la patinoarul lui Ion Țiriac și se bucură ca un copil de magia gheții. Adrian pare foarte liniștit ținând cont de situația în care se află și își vede de viață, până ce o va avea alături, din nou, pe mama copilului său.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre