Simona Ionescu / Redactor Șef

Elizabeth Hurley, năucitoare alături de fiul ei, pe covorul roșu. Tânărul e varianta ei masculină, impresionând astfel pe toată lumea

Elizabeth Hurley, năucitoare alături de fiul ei, pe covorul roșu. Tânărul e varianta ei masculină, impresionând astfel pe toată lumea
Super model în anii 1980 și 1990, Elizabeth Hurley ar putea și acum să defileze la prezentările de modă. În vârstă de 57 de ani, vedeta a avut o apariție de senzație alături de fiul ei, Damian, pe covorul roșu.

Elizabeth Hurley și fiul ei, Damian, au participat împreună la  premiera europeană a ultimului spectacol Cirque Du Soleil, Kurios. Modelul și actrița s-a îmbrăcat pentru a impresiona într-un costum elegant cu pantaloni negri, în timp ce Damian, 20 de ani, a fost la fel de elegant într-un ansamblu complet negru, în timp ce au intrat la Royal Albert Hall din Londra pentru a sărbători noul spectacol Cirque Du Soleil.

Producția, intitulată de Kurios: Cabinet of Curiosities, urmărește povestea unui inventator mondial din secolul al XIX-lea care inventează o mașină care sfidează legile timpului, spațiului și dimensiunilor. Pentru acest eveniment, frumoasa Elizabeth Hurley s-a asigurat că arată perfect îmbrăcând un sacou structurat cu detalii excentrice din lanțuri, pe care l-a asortat cu pantaloni și tocuri negre simple.

Cum a devenit cunoscută Elizabeth Hurley

Elizabeth Hurley s-a născut la 10 iunie 1965 în Hampshire. A fost mezina Angelei Mary (născută Titt) și a lui Roy Leonard Hurley. Este pe jumătate irlandeză. Tatăl ei a fost maior în Corpul Educațional al Armatei Regale, iar mama a fost profesoară. Mai are o soră mai mare, Kathleen („Kate”) și un frate mai mic, Andrews Hurley.

În timp ce era adolescentă, Liz Hurley a fost cucerită de moda punk, vopsindu-și părul roz și străpungându-și nasul cu un inel. Apoi s-a înscris la cursuri de balet, a urmat după aceea studii de sociologie și psihologie, dar nu a rezistat tentației de a deveni tot mai vizibilă și s-a înscris la London Studio Center, ca să învețe teatru și dans.

Elizabeth Hurley a devenit faimoasă ca actriță în urma scandalului stârnit de iubitul ei de atunci, Hugh Grant, cu care era la un pas de a se căsători, în 1995. Grant, un actor extrem de apreciat în Maria Britanie și la Hollywood, a fost surprins de Poliție în timp ce întreținea un act sexual cu o prostituată de culoare. Toată presa internațională a vuit pe acest subiect, iar nunta celor doi, Liz și Hugh, a fost amânată, apoi anulată, chiar dacă relația lor a continuat încă 5 ani.

În final, Elizabeth a decis însă că trebuie să se despartă, iar separarea s-a produs în anul 2000, după 13 ani de concubinaj. Cei doi au rămas prieteni, iar mai târziu Hugh Grant i-a botezat băiatul născut în urma unei relații pasagere cu omul de afaceri american Steve Bing.. Super model în anii 1980 și 1990, din 1995 și până în 2001 a fost imaginea Casei Estee Lauder.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre