Simona Ionescu / Redactor Șef

Ellen DeGeneres stă cu chirie. Au apărut din nou probleme cu soția în Paradis

Ellen DeGeneres stă cu chirie. Au apărut din nou probleme cu soția în Paradis
Se pare că sunt din nou probleme în Paradis. Chiar în emisiunea pe care o realizează, Ellen DeGeneres a dezvăluit că stă la o prietenă. Ce motive a avut?

Cunoscută pentru emisiunile pe care le realizează la NBC, Ellen DeGeneres a anunțat că s-a mutat împreună cu prietena ei, actrița Courteney Cox.

Ellen DeGeneres stă cu chirie

Ellen DeGeneres (63 de ani)  și Portia de Rossi (48 de ani) și-au vândut proprietatea din Beverly Hills, în schimbul sumei de 47 de milioane de dolari, pe 6 mai. Averea vedetei de televiziune este evaluată la 350 de milioane de dolari.

Vedeta de televiziune a dezvăluit că, după ce a vândut proprietatea, Courteney Cox i-a oferit lui Ellen un loc în care să locuiască pentru un timp, scrie evz.ro.

Ce înseamnă asta?, s-au întrebat ziariștii americani. S-au despărțit Ellen DeGeneres și Portia de Rossi? Cele două vedete au început o relație în anul 2004, iar patru ani mai târziu s-au căsătorit, la scurt timp după ce statul California a legalizat dreptul de căsătorie între persoanele de același sex.

Presa americană  a arăta că relația a trecut prin crize existențiale. S-a mai vorbit și în anii trecuți despre infidelități și divorț. Însă, Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au rămas împreună.

Se pare că, acum, sunt din nou probleme în Paradis. În cadrul emisiunii pe care o realizează, Ellen DeGeneres a dezvăluit că, în prezent locuiește alături de prietena ei, actrița Courteney Cox, în conacul pe care aceasta îl deține în Beverly Hills, conform distractify.com.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi s-au căsătorit în 2008

Ellen DeGeneres s-a mutat la Courteney Cox

Ellen DeGeneres a dezvăluit că, după ce ea și Portia de Rossi și-au vândut proprietatea din Beverly Hills, în schimbul sumei de 47 de milioane de dolari, Courteney Cox i-a oferit lui Ellen un loc în care să locuiască pentru un timp.

„Pe primul nostru invitat, lumea îl cunoaște din serialul Friends. Dar eu îl cunosc pentru că este proprietarul meu”, a spus Ellen în timpul emisiunii de la postul NBC.

Totuși, vedeta TV a spus că locuiește la actriță doar temporar. Iar relația cu soția sa este una solidă. „Ar trebui să explic cum stă treaba. Nu am probleme legate de mariaj. Nu sunt plecată din casă pentru că locuiesc cu Courteney Cox. Nu am fost dată afară din casă”, a afirmat Ellen DeGeneres, conform sursei citate.

Ellen și Portia au cumpărat și vândut mai multe proprietăți de când și-au început relația.


Ellen DeGeneres, prinsă conducând sub influența drogului. A povestit când, unde și de ce

Celebra prezentatoare TV Ellen DeGeneres, un om de coșmar. Cum își chinuia, zi de zi, angajații

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre