Simona Ionescu / Redactor Șef

Elon Musk, datorie colosală la patiserie. Ce a făcut pentru a-și spăla păcatele

Elon Musk, datorie colosală la patiserie. Ce a făcut pentru a-și spăla păcatele
Chiar și miliardarii pot ajunge să datoreze bani, dintr-un motiv sau altul. Acest lucru îl demonstrează chiar patronul Tesla, al doilea cel mai bogat om din lume. Elon Musk are o datorie colosală la patiserie și a fost nevoit să rezolve situația.

Patronul Tesla și X a trecut printr-o situație rușinoasă, după ce s-a aflat că are datorie la patiserie. Giving Pies, o mică brutărie din San Jose, California, a avut parte de surpriza anului atunci când cei de la Tesla au sunat de Ziua Îndrăgostiților și au comandat nici mai mult nici mai puțin de 2000 de tarte.  Ulterior, compania a dublat comanda la 4000 de bucăți, după cum a povestit chiar proprietara, Voahangy Rasetarinera, pe contul de Instagram al micii sale afaceri. 

În postarea sa de pe Instagram, proprietara a spus că pentru a îndeplini comanda a trebuit să respingă alte solicitări de catering, să achiziționeze provizii suplimentare și să pregătească personalul pentru un „program de producție solicitant”. 

Tesla a anulat comanda, Musk a rămas dator 

Din păcate pentru mica patiserie însă, Tesla a anulat comanda fără să achite nimic, astfel că proprietara s-a ales cu o pagubă de 2000 de dolari constând în ingrediente și mână de lucru,  sumă importantă pentru mica ei afacere. Din fericire însă, povestea a ajuns chiar la urechile lui Elon Musk, care a reacționat imediat pe X și a promis că va rezolva problema: “Am aflat abia acum despre asta. Voi rezolva lucrurile cu brutăria”, a scris acesta în urmă cu câteva zile. 

După ce întâmplarea a ajuns în spațiul public, se pare că totul s-a rezolvat, căci Rasetarinera a confirmat într-un e-mail către publicația Guardian luni: „Tesla tocmai a plătit cei 2.000 de dolari pe care i-am pierdut.” În urma acoperirii mediatice a evenimentului, Giving Pies a avut parte de un real succes. În weekend, sute de clienți s-au înghesuit în magazin pentru a cumpăra tarte. Proprietara a spus că a fost „copleșită” de răspuns. 

În postarea sa inițială de pe Instagram, Rasetarinera a spus că incidentul i-a permis să reflecteze la parcursul său ca proprietar de afacere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre