Simona Ionescu / Redactor Șef

Elton John sărbătorește 30 de ani de când e „sobru”. Mesaj emoționant

Elton John sărbătorește 30 de ani de când e „sobru”. Mesaj emoționant
Elton John celebrează alături de comunitatea sa din social media 30 de ani de când nu a mai consumat droguri și alcool. Acesta și-a lăudat prietenul apropiat pentru susținerea oferită în tot acest timp.

Celebrul cântăreț în vârstă de 73 de ani a postat pe rețelele de social media un mesaj special în care celebrează sobrietatea și recunoaște că nu ar fi fost în viață astăzi dacă nu renunța la alcool și droguri.

Într-un mesaj emoționant pe contul de Instagram, Elton John mulțumește asociației Alcoholics Anonymous pentru ajutorul oferit în călătoria către sobrietate și soțului David Furnish, precum și copiilor Zachary și Elijah.

Elton John și călătoria către o viață „curată”

Acesta se simte „binecuvântat” să fie înconjurat de atâția oameni cu suflet bun și le-a mulțumit tuturor celor care i-au oferit suport. În una dintre fotografiile postate apar mai multe felicitări primite pentru aniversare.

„Atât de multe felicitări și flori de la copii mei, David, prietenii din program. Sunt întradevăr un om binecuvântat. Dacă nu făceam pasul important și nu ceream ajutor acum 30 de ani, eram mort. Vă mulțumesc din adâncul inimii mele, tuturor celor care m-ați inspirat și susținut pe parcursul călătoriei mele.”, spune cântărețul.

David Beckham și Elizabeth Hurley și-au arătat susținerea în secțiunea de comentarii a postării, precum și soțul lui, considerându-l un erou.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre