Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Adevărul despre nunta fiului lui Marcel Ciolacu. „În realitate, ea a fost acolo. Lumea a văzut-o!”

Exclusiv. Adevărul despre nunta fiului lui Marcel Ciolacu. „În realitate, ea a fost acolo. Lumea a văzut-o!”
Pe 9 septembrie, fiul lui Marcel Ciolacu s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Iris. Toți ochii au fost ațintiți pe frumosul cuplu, dar și pe socrul mare, premierul României.

Andrei Filip Ciolacu, în vârstă de 24 de ani, și aleasa inimii sale, Iris Alexa s-au cununat pe 9 septembrie și au celebrat uniunea într-un local deosebit de la marginea Buzăului. Nași le-au fost doi colegi de facultate, tineri și ei, în ciuda zvonurilor că părinții spiriuali le vor fi nume grele din lumea politică.

Unde s-a susținut, de fapt, nunta

Deși presa a fost direcționată în a crede că petrecerea de nuntă s-a ținut la Vila Albatros din parcul Marghiloman, de fapt acolo s-a oficializat doar cununia civilă. Invitații au mâncat și au dansat pe cinste în comuna Merei, de lângă Sărata Monteoru, la pensiunea „Țara Luanei”, un local des frecventat de familia Ciolacu. Premierul României era să încaseze și o amendă în acest restaurant, pe timpul pandemiei, în 2020.

Localul în care s-a ținut „nunta anului” din lumea politică.

La acel moment, președintele PSD Marcel Ciolacu și fostul premier Mihai Tudose au fost surprinși de un cetățean anonim, și pârâți la poliție, că ar fi stat la masă, împreună cu alte nouă persoane, încălcând astfel regulile de distanțare impuse din cauza COVID-19.

Restaurantul este amenajat cu elemente fine.
Petrecerea de nuntă a fiului lui Marcel Ciolacu a avut loc aici.

Poliția i-a legitimat pe demnitari, însă nu a constatat nereguli.

Misterul „dispariției” soției lui Marcel Ciolacu

S-a vehiculat că Roxana Ciolacu, soția lui Marcel Ciolacu, nu a fost prezentă la nunta fiului lor. Se pare că acest zvon e unul nefondat și menit să umbrească fericitul eveniment.

Femeia, discretă de fel, a preferat să nu iasă în fața presei, însă a fost prezentă la fericitul eveniment și, potrivit surselor noastre, a participat activ pentru ca ziua nunții să fie una memorabilă.

„În realitate, ea a fost acolo, la nuntă. Lumea a văzut-o!”, ne-a declarat un apropiat al familiei Ciolacu.

Exclusiv. În această poză, potrivit surselor noastre, se află și soția lui Marcel Ciolacu, Roxana. A patra persoană, de la dreapta la stânga, lângă mama Alexiei Iris.

Relație la distanță

Despre Roxana Ciolacu se știe, totodată, că de când cariera soțului e în ascensiune, ea a preluat micile afaceri ale familie. Din acest motiv, ea nu locuiește alături de el, la București, ci la Buzău. Marcel Ciolacu face deseori naveta în weekend-uri, pentru a fi alături de ea.

Doamna premierului este licențiată în chimie și lucrează ca inginer.

„Spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că asta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre.

Ea nu doreşte să vină la Bucureşti. Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de răspuns. Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul să şi comunicăm. Într-una dintre zilele din week-end când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem”, recunoștea Marcel Ciolacu, într-un interviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre