Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. De ce vrea Dani Oțil să o facă pe Gabriela manechin la coada vacii. Vedeta își dezvăluie visurile

Exclusiv. De ce vrea Dani Oțil să o facă pe Gabriela manechin la coada vacii. Vedeta își dezvăluie visurile
Dani Oțil se gândește încă de pe acum ce va face atunci când se va retrage din televiziune. Toată lumea e curioasă să știe ce părerea va avea soția, Gabriela.

Dani Oțil e mai hotărât ca niciodată ca atunci când va ieși la pensie, să-și cumpere o fermă, unde să se retragă.

Și visele lui Dani nu se opresc aici. El le-a explicat colegilor din platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” că vrea să o transforme pe soția sa, în „manechin la coada vacii. Să-și pună tocurile alea cui și să dea de mâncare la găini”, sunt gândurile celebrului prezentator. E greu de spus dacă acest lucru va fi posibil, pentru că atunci când Gabriela spune nu, așa rămâne.

Cum arată locația unde va avea loc nunta lui Dani cu Gabriela

Până la retragere mai e drum lung, dar până atunci cei doi se pregătesc de cununia religioasă. Gabriela numără zilele până la fericitul eveniment și n-a putut să rateze momentul să nu le arate și fanilor săi cum e locația unde invitații vor petrece un moment care nu va fi uitat.

Aici își va face nunta Dani Oțil

„Deci locația asta nu are nevoie de descriere. Noi am ales-o pentru că este absolut superbă, o să facem aici pe piscină, frumos afară, iar în față avem lacul. Mai frumos de atât nu se poate. Au mai multe locații în funcție de numărul de invitați, de tot. Oamenii ăștia chiar s-au gândit la tot”, a declarat Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Cum arată rochia de mireasă

Rochia de mireasă va fi, cu siguranță, una spectaculoasă, iar cu ceva timp în urmă Dani și Gabriela au fost la Roma să vadă câteva ținute. Fotomodelul a probat câteva rochițe, dar se pare că nici una n-a fost pe placul soțului, care a motivat că nu vrea să se i vadă… chiloții.

„Ok, dacă vă zice că mergeți doar până într-un loc unde urcați doar zece minute, vă rog mult de tot spune-ți nu, mă opresc la o pizza… Măcar voi… salvați-vă! Ai văzut că eu am față de Italian Bogat? Și nu sunt nici Italian, nici bogat. (…) Ți se văd chiloții”, a relatat prezentatorul despre acest moment.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre