Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Elenei Udrea îi vor da lacrimile când va vedea. Gestul lui Adrian Alexandrov

Exclusiv. Elenei Udrea îi vor da lacrimile când va vedea. Gestul lui Adrian Alexandrov
Orice femeie care este mamă știe că devin cumplite momentele în care este separată de copilul ei. Fostul ministru al Turismului trece prin astfel de clipe în fiecare zi petrecute în penitenciar, departe de minunea căreia i-a dat viață.

Pentru Elena Udrea fiecare clipă petrecută departe de micuța ei e o lovitură în suflet, iar când va vedea gestul făcut de iubitul ei, Adrian Alexandrov, îi vor da lacrimile. Acesta a avut un mesaj aparte de ziua Sfântului Andrei, și a implicat-o și pe fiica lor, micuța Eva Maria. Iubitul fostului ministru al Turismului a publicat pe contul de socializare o fotografie în care arată cât de mult a mai crescut fiica lor. Tatăl își îmbrățișează strâns fata și zâmbesc amândoi, chiar dacă e vizibil cât de mult le lipsește Elena Udrea.

Elenei Udrea îi vor da lacrimile

Alături de fotografie, Adrian Alexandrov a postat și un mesaj emoționant: „La mulți ani tuturor, de Sfântul Andrei”. El a însoțit imaginea adorabilă în care apare alături de fiica sa, cel mai probabil surprinși la mall, cu melodia Alexiei, Interstelar.

Iubitul Elenei Udrea a postat o fotografie cu el și fiica lor, de ziua Sfântului Andrei (Sursa foto: Instagram)

Versurile vorbesc de la sine:  „Unii văd doar cercul lor închis, / Alții luptă pentru orice vis,/  Eu lupt doar să păstrez iubirea ta, cum am promis; / Unii luptă pentru bani în cont, / Alții luptă să nu piardă tot, / Eu lupt să te găsesc aici când mă trezesc din somn”.

Elena Udrea nu a scăpat de ultimul dosar

Elena Udrea se află la Penitenciarul pentru femei Târgșor din iunie 2022, unde își ispășește pedeapsa în dosarul Gala Bute. Toamna aceasta, Înalta Curte a revenit asupra ultimei decizii în alt dosar, și a admis calea extraordinară de atac prin care DNA a contestat decizia de încetare a procesului penal în dosarul finanţării campaniei electorale a lui Traian Băsescu, din 2009. În acest dosar, Elena Udrea şi Ioana Băsescu au fost condamnate la 8 ani, respectiv 5 ani de închisoare. Decizia de închidere a dosarului, pe motiv că a intervenit prescripția, fusese luată tot de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre