Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Fiul lui Țiriac face sondaje de opinie. Să vedeți la ce concluzie a ajuns

Exclusiv. Fiul lui Țiriac face sondaje de opinie. Să vedeți la ce concluzie a ajuns
Fiul cel mare al miliardarului Ion Țiriac face sondaje de opinie când nu se antrenează.

Ion Alexandru Ţiriac  (45 de ani) și iubita sa, celebra tenismenă Sorana Cîrstea (31 de ani) sunt cât se poate de discreți. Pe rețelele de socializare, deși tânărul a dat de ceva vreme inelul de logodnă și în ciuda faptului că s-a vorbit intens despre nuntă, nu apare, pe contul niciunuia, nicio fotografie de cuplul. Dar cei doi sunt un cuplu și relația lor e plină de iubire și suport.

Altfel, refuză să apară împreună, sau să confirme  măcar relația despre care, deja d doi ani, vorbește toată presa. Nici măcar din vacanțele pe care le  petrec împreună, cei doi nu postează nimic care ar putea oferi indicii sau o legătură.

Moment unic și pasional între Ion Alexandru și iubita sa

Practic singurul moment  în care sportiva a tras puțin draperia de peste relația a sa a fost în luna aprilie a anului trecut, când ea a câștigat cel de-al doilea turneu WTA din carieră, la Istanbul. După finală, numărul 38 mondial și-a sunat iubitul chiar de pe teren, înaintea ceremoniei de premiere.

„Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale”, i-a spus Sorana Cîrstea lui Ion Alexandru Ţiriac, cuvintele fiind surprinse de microfoanele televiziunii ce a transmis finala.

Fiul lui Ion Țiriac face sondaje de opinie

Ulterior însă, nu a mai apărut nimic în spațiul public, care să facă legătura dinte ei. Prins între două femei, importante, în mod diferit, fiecare, pentru el, Ion Țiriac s-a apucat să sondeze opinia. El a fost căsătorit cu  fiica celebrei artiste Anastasia Lazariuc, Ileana. Cei doi au trăit o puternică poveste de dragoste, un mariaj de 10 ani și au făcut doi băieți: Alexandru și Nicolas Noah.

Rămas în relații foarte bune cu mama copiilor săi, acum Ion Alexandru Țiriac are o frumoasă poveste de dragoste cu Sorana Cîrstea. Pesemne că la 45 de ani încă vrea să afle modul în care funcționează femeile, așa că a făcut un sondaj de opinie, pornind de la o glumă cu prima  femeie care ajunge pe Lună. Concluzia, o vedeți singuri, în imaginea postată chiar de fiul cel mare al lui Ion Țiriac.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre