Exclusiv. I s-a întâmplat Mădălinei Ghenea cu doar câteva ore în urmă, la aniversare

Exclusiv. I s-a întâmplat Mădălinei Ghenea cu doar câteva ore în urmă, la aniversare
Mădălina Ghenea este considerată una din cele mai frumoase femei din lume, iar zilele acestea lumea o vede în toată splendoarea, în lenjerie intimă, aproape dezbrăcată, pe panouri de publicitate gigantice, pe tot mapamondul. Cu numai câteva ore în urmă i s-a întâmplat ceva Mădălinei Ghenea, ceva ce nu a mai trăit de ani buni.

De ani buni Mădălina Ghenea nu a mai trăit ceea ce i s-a întâmplat cu numai câteva ore în urmă. Azi e aniversarea actriței și modelului care trăiește la Milano. Tocmai a împlinit 36 de ani și e mai frumoasă ca niciodată. Mamă singură, după despărțirea de antreprenorul Matei Stratan, frumoasa româncă își crește fiica în Italia, ajutată fiind de mama sa. În ultimii ani Mădălina a fost fără un iubit, astfel că aniversările aveau loc în sânul familiei, alături de fiica sa.

De ani buni Mădălina Ghenea nu a mai trăit așa ceva la aniversare

Vara aceasta Mădălina Ghenea a oficializat relația cu tenismenul Grigor Dimitrov (numărul 3 ATP), iar alături de acesta a pus la cale o escapadă de ziua ei. Totul a început cu doar câteva ore în urmă. De ani buni nu a mai trăit așa ceva, să fie departe de fiica ei la aniversarea zilei de naștere.

Iubitul tenismen e topit după Mădălina Ghenea, postările cu ea au mereu inimioară roșie

Mădălina Ghenea a avut parte de noi semne și declarații de iubire din partea iubitului ei. Acesta a fostografiat-o la SPA, a distribuit imaginea cu o inimioară și a scris alături „my birthday girl”. În plus, i-a pregătit și un buchet imens de trandafiri roșii.

De ziua ei, Mădălina Ghenea a primit și un imens buchet de trandafiri

Mădălina Ghnea și-a documentat aniversarea perfectă pe Insta Story. A luat avionul, a băut ceai verde și a ajuns la timp la hotel, alături de iubitul ei tensimen, pentru a se bucura de frumosul apus de soare. Apoi a mers la SPA și a înotat. Și-a încheiat seara într-o baie cu spumă, fiind fotografiată pe semi-întuneric, în cadă, de al său iubit.

Actriță și model, Mădălina Ghenea este considerată una din cele mai frumoase femei din lume

În ultimii ani Mădălina nu a avut un partener, deși în trecut s-a iubit cu Gerard Buttler, Leonardo DiCaprio sau Philip Plein, ca să nominalizăm doar câteva exemple din frumoșii momentului care i-au trecut prin brațe.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre