Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Liviu Vârciu a povestit cum și-a tatuat pe picior un șobolan. Ce a făcut bunica când i-a văzut primul tatuaj

Exclusiv. Liviu Vârciu a povestit cum și-a tatuat pe picior un șobolan. Ce a făcut bunica când i-a văzut primul tatuaj
Prezentatorul emisiunii „Prețul cel bun”, Liviu Vârciu are mereu poantele la el, iar povestirile lui sunt bestiale.

Îi plac tatuajele, dar unul dintre cele pe care le-a făcut spune că a fost o mare greșeală, pe care o regretă și acum. Cum s-a ajuns în această situație.

Crescut de bunici, în perioada în care în mare vogă cu formația LA, Liviu Vârciu și-a făcut un tatuaj cu numele trupei de care a fost extrem de fericit. Când a ajuns însă la bunici, mamaia, care era o femeie extrem de credincioasă l-a întrebat dacă se mai curăță sau nu. Pentru că n-a vrut să o supere, acesta i-a răspuns că se va duce la prima spălare, iar femeia, pentru că și-a vrut nepotul cu pielea curată, a venit într-un suflet cu găleata și cârpa să-l curețe.

Cum a apărut șobolanul pe piciorul lui Vârciu

În ceea ce privește tatuajul cu șobolanul, Liviu Vârciu spune că a apărut pe piciorul lui acum câțiva ani, într-un moment de maximă mahmureală. După ce a petrecut cu „fostul prieten” Cazacu, cei doi au început să-și facă declarații de dragoste unul altuia și au decis să-și facă un tatuaj care să arate cât de mult țin unul la altul. Când s-a trezit din beție, a realizat că pe piciorul său a răsărit… un șobolan. Regretele au fost prea târzii ca să se mai poată remedia ceva.

Carmina Vârciu și-a tatuat un fluture

Fiica cea mare îi calcă pe urme

Anul trecut, Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu i-a călcat pe urme tatălui și și-a tatuat pe mână un fluturaș. Nu e primul tatuaj pe care-l are, dar pe acesta pur și simplu îl adoră. Tânăra n-a putut să reziste și a postat imaginea pe contul său de socializare.

„De mult mi-am dorit un tatuaj cu un fluturaș și acesta este modelul pe care eu mi l-am dorit de ceva timp și a ieșir exact, dar exact așa cum mi l-am imaginat. Îl ador. Am ales zona asta pentru că mi s-a părut mie mai interesantă și am vrut tot timpul să-l văd’”, a spus Carmina Vârciu pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre