Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. „Monstrul măcelar” care a înjunghiat fetița din Londra nu era om al străzii. Detaliile șocante de la contabila lui

Exclusiv. „Monstrul măcelar” care a înjunghiat fetița din Londra nu era om al străzii. Detaliile șocante de la contabila lui
Ion Pintaru, bărbatul de origine română care a înjunghiat o fetiță de 11 ani din Londra, nu era un om al străzii, așa cum lu crezut anchetatorii. O serie de detalii șocante au ieșit la iveală, dezvăluite chiar de către femeia care îi era contabilă.

Ioan Pintaru, un bărbat de origine română, este acuzat de tentativă de omor, după ce a înjunghiat o fată de 11 ani, luni, în Leicester Square din Londra, în timp ce aceasta era în vacanță cu mama ei.  „Monstrul măcelar”, așa cum a fost poreclit, „s-a apropiat de fetiţă, a prins-o de gât şi a înjunghiat-o de opt ori pe tot corpul”.

Fata s-a ales cu răni la nivelul feței, umărului, încheieturii mâinii și gâtului după atac. Inițiat, s-a crezut că Pintaru era un om al străzii, fără domiciliu. O serie de noi dezvăluiri șocante însă demonstrează contrariul. 

Bărbatul  avea comportament schizofrenic 

Daniel Negrea, un internaut, a analizat profilul de Facebook al bărbatului și a tras o serie de concluzii înfricoșătoare. Reproducem mesajul integral, mai jos: 

„Astăzi după-amiază am reușit să navighez pe cele două pagini de Facebook ale sale (Ioan Alexandru Pintaru și Alexandru Pantaru), care acum sunt blocate, iar concluzia mea este că a dezvoltat o boală mintală, probabil schizofrenie. Atacul său a fost unul țintit împotriva fiicei unei presupuse mame singure. 

Ioan Pintaru avea comportament schizofrenic
Foto: Facebook Daniel Negrea

Cred că convingerile sale delirante erau că mamele singure nu merită să-și păstreze copilul. El avea și el o fiică, dar nu menținea relația cu mama acesteia și cu fiica sau nu i se permitea să o facă. 

Indiciile sugerează că a fost un copil abuzat 

Era un copil traumatizat și probabil abuzat, deoarece într-o postare a distribuit un videoclip cu o situație de abuz familial și a comentat spunând că în unele familii așa este. Apoi, într-o altă postare, a distribuit un film cu o mamă care alăpta copilul și și-a criticat propria mamă pentru că, odată, aceasta i-a mărturisit că atunci când era bebeluș nu putea suge corect, se obosea ușor, așa că trebuia să se mulgă manual până îi răneau sfârcurile, apoi îi dădea laptele cu biberonul. 

Postările de pe Facebook ale monstrului măcelar indicau o boală psihică, dar și o serie de traume de abuz.
Foto: Facebook Daniel Negrea

Dar el a spus că nu își crede mama și crede că, de fapt, nu a vrut să-l hrănească, ceea ce este un gând foarte tulburător, având în vedere că există bebeluși cu fren lingual scurt care au dificultăți în a prinde sfârcul. Apoi, ultimele sale postări erau macabre, iar una se referea la S.A.T.A.N. ca fiind singura entitate care l-a recompensat și apreciat. 

Monstrul măcelar nu era fără adăpost 

Orice țară are ospiciile sale și propriii săi oameni cu boli mintale, dar, din păcate, acest bărbat nu a fost diagnosticat la timp și nu a fost raportat de administratorii rețelelor sociale autorităților pentru postările sale macabre. Era un șofer de camion care trăia în Anglia într-un spațiu de cazare comună, iar ultimul său loc de muncă era de a descărca și livra containere de pe nave” – Daniel Negrea, Facebook. 

Ioan Pintaru a avut și o firmă în UK, pe care a închis-o în 2018

Un alt utilizator, Freddie Farnden, a descoperit că Pintaru avusese chiar și o entitate juridică înregistrată în UK, dar dizolvată în 2018. 

Teoria este susținută și de contabila bărbatului, care a povestit ce s-a întâmplat chiar înainte ca fetița de 11 ani să fie înjunghiată. 

Contabila „monstrului măcelar” a rupt tăcerea 

Proprietara unei cunoscute afaceri din comunitatea românească îi mulțumește lui Dumnezeu că a anulat în extremis o întâlnire cu românul care a îngrozit Marea Britanie.

Alexandra Păduraru: „Luni, cam pe la aceeași oră când a înjunghiat-o cu opt lovituri de cuțit pe fetița de 11 ani, Ioan Pintaru ar fi trebuit să fie la mine în birou, în estul Londrei. Putea să mă înjunghie pe mine…”

Alexandra Păduraru, contabila lui Ioan Pintaru
Foto: Facebook Anuntul UK

„Pot să vă spun că Ioan Alexandru Pintaru era clientul meu din 2019. Eram contabila lui. L-am cunoscut ca pe un om onest, muncitor și îmi părea un tată foarte devotat. Nu exagerez absolut deloc, domnul a fost întotdeauna un om de nota 10, achita mereu la timp facturile către firma mea, era politicos și ne punea tot timpul la dispoziție ceea ce îi ceream când trebuia să-i facem contabilitatea. Niciodată nu aș fi crezut că ar fi în stare de asemenea nenorocire…”, și-a început Alexandra dezvăluirea. 

Femeia a sesizat că bărbatul își schimbase comportamentul

„Din păcate, după ultima discuție purtată cu acesta, care a durat două ore și a avut loc înaintea atacului de la Leicester Square, mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat cu el, în ultima vreme, pentru că părea că are probleme mintale.

Femeia a sesizat că Pintaru își schimbase comportamentul
Foto: Facebook Anuntul UK

Îmi tot repeta la telefon că părinții vor să-l omoare și că au încercat de când era mic să-l facă homosexual pentru că ei își doreau o fată. Insista că fosta soție, cu care are un copil, este de partea părinților, că toată lumea este împotriva lui și că nu are voie să-și vadă copilul… L-am sfătuit să discute cu un psiholog, dar mi-a spus că nu are nevoie…”

„Putea să mă înjunghie pe mine”

„Când m-a sunat mi-a spus că e la muncă și că tocmai a urcat la volan. Îl știu de ani de zile, știu destul de bine că era șofer de camion și pentru asta îi făceam mereu contabilitatea… A zis că îi este dor de copilul lui și probabil că și din disperare a făcut ceea ce a făcut.

Dorea să vină la mine la birou în ziua în care a făcut nenorocirea, dar i-am spus în ultimul moment să nu vină pentru că mi-am schimbat planurile și voi fi în Londra… Îmi dădusem seama că are probleme, eram puțin îngrijorată și din acest motiv am decis să nu-l las să vină la biroul meu… Acum îmi dau seama cât de norocoasă am fost, putea să mă înjunghie pe mine…”, a dezvăluit pentru Anunțul UK contabila Alexandra Păduraru de la LDN Financial LTD.

Alexandra a prezentat către Anunțul UK copii ale mesajelor și chiar înregistrarea unei discuții telefonice cu Ioan Alexandru Pintaru.

„Monstrul măcelar” este din Pucioasa, județul Dâmbovița.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre