Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Matache și Radu Siffredi au găsit soluția pentru a se iubi în liniște. Copiii au ieșit din schemă

Exclusiv. Oana Matache și Radu Siffredi au găsit soluția pentru a se iubi în liniște. Copiii au ieșit din schemă
Sora Deliei și-a ales drumul pe care să meargă, cel puțin momentan. Nimeni și nimic nu tulbură liniștea și iubirea dintre Oana Matache și Radu Siffredi. Cei doi par că sunt mai bine ca niciodată.

Oanei Matache nu-i pasă de gura lumii și vrea cu orice preț să rămână cu rockerul. Sfaturile mamei sale, Gina Matache, nu valorează nimic în fața unei asemenea povești.

Cu ceva timp în urmă, Radu Siffredi spunea că nu va mai intra live cu internauții, pentru că vrea să se liniștească. A trecut perioada tulbure și iată că și-a făcut din nou apariția pe Twich, unde și-a anunțat prietenii din online că, alături de Oana, au luat o decizie.

Nu vor mai vorbi despre copiii acesteia și nici nu-i vor mai expune. E soluția găsită de cei doi să-și trăiască iubirea așa cum vor și totodată să închidă și gura cârcotașilor. Drept urmare, cei doi s-au sărutat în direct și mai deciși ca niciodată să le dea peste nas tuturor și să demonstreze că iubirea învinge tot. Dar ce se va întâmpla cu micuții, care au nevoie și de dragostea mamei și a tatălui?

Oanei Matache și lui Radu Siffredi nu le pasă de gura lumii

Carmen Harra spune că se vor despărți

Clarvăzătoarea Carmen Harra nu vede cu ochi buni relația Oanei cu Radu și susține că atunci când rockerul se va plictisi, va pleca fără să se uite înapoi. Vedeta a spus prin ce va trece sora Deliei în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu” „Partea proastă e că ea a lăsat totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur, a mamei, a familiei, care sunt intrigați și nu aprobă. Noi, oamenii, existăm la trei niveluri: biologic, spiritual și sufletesc.

„N-o să-i placă ce spun eu, pentru că adevărul doare”

Din nefericire, când noi lăsăm lucrurile nerezolvate undeva, nu funcționează cum trebuie, pentru că nu trebuie să construim ceva pe nefericirea altuia. Eu am o îndoială că ea va merge în timp, cu bătaie lungă într-o relație cu acest Radu. Ea nu și-a pregătit această relație, a făcut-o peste noapte, în ascuns. N-o să-i placă ce spun eu, pentru că adevărul doare și ne revoltăm și condamnăm persoana care ni-l spune în față”, a mai spus Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre