Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ramona Bădescu a găsit o metodă inedită pentru a-și călca rochia. Trucul pe care trebuie să-l afli și tu

Exclusiv. Ramona Bădescu a găsit o metodă inedită pentru a-și călca rochia. Trucul pe care trebuie să-l afli și tu
Ramona Bădescu a venit în România a sărbători pe cea mai dragă ființă a sufletului său. Mama sa a împlinit o frumoasă vârstă, iar artista a vrut să-i facă o surpriză.

Familia, printre care și nepoata sa, au petrecut la un restaurant cu specific italian din București, unde Ramona spune că s-au simțit extraordinar.

”N-am avut chef să-mi mai dau jos rochia de pe mine”

Pentru un moment atât de special a fost nevoie și de o ținută pe măsură. Frumoasa artistă cu un corp impecabil a ales o rochie lungă în nuanțe de alb cu roșu, dar, pentru că i-a fost greu să se mai dezbrace, Ramona a găsit o metodă nemaiîntâlnită să o calce: a pus poalele rochiei pe masa de călcat și a rezolvat problema.

Cântăreața le-a dat ideea aceasta doamnelor care vor avea nevoie să-și rezolve o astfel de problemă, postând totul într-un video pe contul de socializare și a fost apreciată pentru ideea sa. „E, călcatul… mi-a fost greu să-mi scot rochia de pe mine…. mai comod, mai practic”, a spus Ramona râzând.

„Suntem Bădeștile! Cele trei grații. Bădeasca șefă, Bădeasca mmm, mmm, mmm și Bădeasca în devenire și mai mare. Trei șefe”

Ulterior, vedeta a plecat în grabă să-și întâlnească mama și să mergă la restaurant să petreacă așa cum scrie la carte. Vedeta a arătat-o pe cea care i-a dat viață românilor și a avut și un mesaj de suflet. „Astă seară e una importantă. Sunt fericită pentru că o sărbătoresc pe mama mea care face…

Nu, nu vă spun cât face, pentru că nu-i veți da niciodată vârsta. Ia uite și nepoata mea aici, suntem Bădeștile. Cele trei grații. Bădeasca șefă, Bădeasca mmm, mmm, mmm și Bădeasca în devenire și mai mare. Trei șefe. Și mama este adorabilă și face… Mami, putem să spunem? Infinit, infinit. Credeți-mă, arată nemaipomenit. Uuuu, pupici, la mulți ani, mami!”, au fost cuvintele Ramonei Bădescu, care era extrem de fericită.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre