Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Reghecampf mai are un băiat. Vă arătăm prima imagine cu acesta

Exclusiv. Reghecampf mai are un băiat. Vă arătăm prima imagine cu acesta
E ditamai circul în familia Reghecampf. Anamaria și Laurențiu divorțează, dar până să se  întâmple efectiv acest lucru, fiecare își arată mușchii, cum poate.

Anamaria Prodan Reghecampf a  lansat o carte în care spunea că ea e cea mai bună. Acesta este și titlul cărții. Apoi a scos din sertar un document judecătoresc.

Între timp, Laurențiu își crește contul pe Instagram. A ajuns la peste 12.000 de urmăritori în contextul în care contul lui e „proaspăt”. Pentru Reghe, contul de Instagram e mai mult un instrument profesional. Cele mai multe imagini provin de pe teren, și au legătură cu noua sa carieră de antrenor al echipei Universitatea Craiova.

Reghe nu își uită copiii

Așa cum știe toată lumea, Laurențiu Reghecampf are doi băieți. Unul mare, Luca, ce are deja 20 de ani, conceput cu fosta parteneră de viață, Mariana Pfeiffer, și Bebeto, cum e alintat Laurențiu junior, fiu pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Laurențiu e tare mândru de puștiul său. Acesta joacă fotbal și mândrul tătic mai promovează pe rețelele sociale imagini în care îi spune fie că îl iubește, fie că e mândru de el. „Te iubeste Tata!” a scris Reghe alături de o fotografie cu echipa de fotbal de juniori în care apare și fiul său.

Cine e al treilea băiat al lui Reghe

Dar Reghe mai are un băiat. Și se laudă, nevoie mare  cu el.  A și distribuit o fotografie, în care ni-l prezintă în toată splendoarea lui. „My Boy” ( n.r. – trad: Băiatul meu) a scris Laurențiu Reghecampf alături de băiatul lui care i-a adus mingea la picior.

Se pare că, prins între actuala iubită și viitoarea fostă soție, Laurențiu a decis că trebuie să facă ceva. Așa că și-a luat un câine. După cum arată puiul, ar putea fi un Amstaff, o rasă puternică, potrivită pentru un bărbat ca Reghe.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre